Det som snurrar i min skalle

Nov. 30, 2012

Kategori: Films

mitt room

Kategori:

När jag kom hem från USA hade min storebror Erik flyttat till Uppsala så äntligen fick jag rummet på vinden! Som jag längtat hela livet. Äntligen mitt!
Såhär ser det ut:
Andra sidan murstocken, säng
 
Även gaderob och klädstång på denna delen.

Såhär ser det ut när man kommer upp för trappan. Tv och mys :)
 
 
 

sommarensaknarmig

Kategori: Photos

ig

mcdonald's

Kategori: Today

mitt liv sucks right know.
jobbar heela tiden och är helt död i benen när jag kommer hem... Jag orkar inte ens stå upp och borsta tänderna. Nu har jag iaf äntligen kommit hem från en jävulsk dag och jag är skit trött. Har jobbat 8 timmar och är helt slutkörd. 
Fick stå någon timme i pommes:en men resten bestod av kassan vilket jag inte ville, jag är trött på att stå i kassan och låtsats vara på bra humör när jag egentligen bara ville ha rast hela tiden. ÅHHHHH!!!!
 
Nu måste jag sova för om 12 timmar börjar jag igen. TJOHEJ!!!!
Jag är iaf ledig på fredag. #sohappyicoulddie
 
Puss hej
villvarabrun :(

The best in my life

Kategori: Films

Moa Lignell. Så sjukt bra!

Kategori: Music

 
 

jobb. stress och slit.

Kategori: Today

äntligen, äntligen hemma.
jag är helt slut, så trött att jag knappt kan skriva inlägget för jag är helt slut i hela kroppen.
 
Imorse åt jag en super frukost och sedan blev det direkt till jobbet, kände mig så duktig! Jobbade 8 timmar idag, det var tufft och det var helt klart kämpigt. Efter 3 timmar fick jag min första rast, det var så skönt att jag ville sitta kvar i personalrummet hela dagen men icke sa nicke det blev 5 timmar till av stress, slit och kämpande. 
klockan 19 fick jag iaf sluta, åtminstone med kassan, behövde ju även räkna kassan i en halvtimme för det blir aldrig rätt när jag räknar... (jag och siffror hör inte ihop). 
till slut kom jag iaf hem och fick äta lite potatismos tillsammans med en fiskburgare. Gott!! Anything had been good at that time, I was sooo hungry!!
 
Nu har jag tagit en dusch och sitter i sängen och tänkte titta sista avsnitten av Portkod1321, så SPÄNNANDE!
 
Imorgon börjar jag jobbet klockan 13:00 så det blir fika med älsklingarna innan. Jag är så trött vill bara sova.
 
Puss på er alla.
 
såhär ser clarion hotel post ut under vintern, jättemysigt tycker jag!
 
såhär ledsen var jag precis innan jag började jobba efter första rasten....
 

Portkod1321

Kategori: Films

En serie som går på SVT play, varje avsnitt är 10 minuter och det räcker. Jag och min bästa kompis Hanna vi ÄLSKAR denna serien. Imorgon kommer de två sista avsnitten ut och jag tror jag spricker. Så himla spännande!!
Jag länkar till den här nere så ni som inte har hört om den innan kan titta. Den är helt sjukt bra, jag lovar!
 
Klicka på bilden eller på texten nedan för att komma in på avsnitten.
 
 

En bra låt

Kategori: Music

 

Japp

Kategori: Today

Måndag.
Jag har varit med mamma på sjukhuset hos hjärtläkaren på koll. Efter det åkte vi till fokus och handlade massa mat inför veckan å så. Köpte bland annat mina nya favoriter, heinz baked beans i tomatsås <333, all kärlek till dom. Vi åkte hem och lagade lite tomatsoppa och sedan gick vi ner till en affär där dom har skitfina kläder som ligger precis där vi bor. Mamma köpte ett par JÄTTTEFINA jeans till mig, tack världens bästa mami!!! 
Jag skynade mig för att hinna in till stan till Davids synundersökning. Det gick bra fast han ser dåligt :// men vi orkade inte kolla på glasögon så vi åkte till mormor och åt middag. Spagetthi med köttfärsås. Min kusin Axel var också där så det var trevligt att ses! 
Nu har jag nyss kommit hem från David och jag är helt slut. Imorgon börjar jag jobba på riktigt. Heltid alltså... Det suger men sånt är livet. Klockan 11-19 kör jag imorgon sedan är det inte ledighet förens om ett tag...
 
Ja, det är väl det som pågår just nu. 
Jag ramlade när jag gick ner från trappan vid synundersökningen så människor på gatan kom fram och frågade om jag behövde hjälp och om jag hade skadat huvudet osv. Haha dagens pinsamaste händelse!
 
Nu ska jag sova för imorgon blir det super frulle med mami innan jobbet.
 
PUSSSSS

Hemma

Kategori: I am

Har kommit hem för ett tag sedan. Packat upp och duschat. Är trött men tänkte kolla på Harry Potter och halvblods prinsen. Inte sett den tidigare, har inte sett några HP alls typ.

Jag skriver imorgon och visar bilder!
Sov gott :)

Dagarna går

Kategori: Resa

Sitter framför en öppen brasa och myser just nu. Har precis ätit pizza och resten av dagen har i princip bestått av ätande också. Känns som att denna resan har verkligen fått mig vilja träna igen så på måndag blir det gymmet och lägga upp ett nytt träningaprogram samt kost. Tror det kommer bli lyckad och jag är motiverad!

Men iaf tillbaka till resan.
Idag har jag varit inne i Oxford med hunden hos veterinären, sedan blev det super god frukost bestående av flingor (grymt onyttiga flingor dessutom), en mcmuffin, en jätteljus macka med massa ost och smör.
Sedan åkte vi till Thame som ligger en kvart ifrån där vi bor, köpte nylon strumpor haha, alltid bra att ha. Gick även till en sweets and surrender store och sedan till en mataffär. Hittade massa godis och onyttigt som jag bara sett i USA tidigare, typ bagles, mcmuffins, granola bars och godis. Köpte med mig hem också!! Viktigt att ha.
När vi kom hem åkte vi till puben/restaurangen där vi skulle äta sen lunch. Åt först soppa å sen korv med potatismos å massa god sås o grejer haha korv med potatismos låter ju lite Sibylla stuk men det var lite mer fancy än så kan jag lova!

Ja det är så dagen sett ut, såg även en Harry Potter nyss. Phoenix ordern typ, ja den var bra :)

Puss hej!

Friday

Kategori: Resa

En fredag. En väldigt härlig dag. Har inte gjort alldeles för mycket utan alldeles lagom. Jag har ätit lunch på en engelsk pub. Sedan har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart sova. Är trött och mätt.

Puss hej

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3984862/images/2012/pic_50aff3fde087c32e9476b519.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3984862/images/2012/pic_50aff402ddf2b31b4e000913.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3984862/images/2012/pic_50aff40ae087c32e80df6126.jpg" class="image">

Torsdag

Kategori: Resa

Skrev ett inlägg igår men tydligen ko det aldrig upp...
Igår var vi och shoppa i Oxford. Jag köpte lite små saker och en tjocketröja från super dry.
Vi fika på starbucks och sedan hämtade vi barnen på skolan. De går på skitfina privatskolor som är gigantiska och allt var hur fint som helst. Det finns stall, simbassäng, tennis, fotboll, lacross, ja allt möjligt!!! Så sjukt!!!

Idag, Fredag. Vet jag inte vad som händer... Pappa kom igår och han vill åka och handla lite kläder så jag kanske följer med honom :) Då får man alltid lite själv också. Hihi!

Puss

Oxford.

Kategori: Resa

Äntligen lite tid i soffan för att bara slappna av!
Har ätit jättegod middag och glass. Mycket mycket gott.
Satt på mig mina nya mjukisbyxor och en kofta. Så härligt!!!
Snart ska jag sova trots att klockan inte är mer än 21:00 här borta. (En timme bak ifrån Sverige).
Imorgon ska vi gå i stan i Oxford och även titta på min blivande skola. Mycket spännande!
Lovar att ta lite fler bilder imorgon för idag blev det knappt några alls.

Sov så gott!
Pusss

Nya jackan!!!! ihhh

Kategori: Resa

Shoppat Wiiee

Kategori: Resa

Nu har jag och mami gått runt i stan hela dagen.
Jag har köpt en belstaff jacka. Köpte även några saker på VS. Bl.a. ett par mjukis byxor, vita ohj jättemysiga. Är helt död nu verkligen men sitter på bussen till Oxford.
Skriver och lägger upp lite bilder ikväll!

Shoppat Wiiee

Kategori:

Nu har jag och mami gått runt i stan hela dagen.
Jag har köpt en belstaff jacka. Köpte även några saker på VS. Bl.a. ett par mjukis byxor, vita ohj jättemysiga. Är helt död nu verkligen men sitter på bussen till Oxford.
Skriver och lägger upp lite bilder ikväll!

Framme!

Kategori:

Sitter på tåget in till London just nu. Flyget gick jättebra och faktiskt väldigt fort också.
Nu ska vi hitta ett ställe att äta på sedan blir det shopping hela dagen.

Ha en bra dag :)

Airport

Kategori:

Är på flygplatsen. Ska åka rayan air för första gången någonsin. Nervöst. Haha! Gillar inte små och billiga flyg tror jag ska dö... Men påhemvägen blir det SAS iaf <3

Här har ni mig.
Juicy tröja, kappa Zara.

Puss på er

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3984862/images/2012/pic_50ac8e40e087c35c7ebd620b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3984862/images/2012/pic_50ac8e40e087c35c7ebd620b.jpg" class="image">

Nu får det vara läggdags.

Kategori: I am

Nu är jag riktigt trött och ska faktiskt försöka sova. Det blir några avsnitt Svensson Svensson säsong 4 innan det blir svart i rummet. Jag har haft lite problem med sömnen på senaste, jag drömmer så himla mycket om nätterna så jag har svårt att somna om när jag väl vaknar upp mitt i natten. Vissa drömmar är väl bra å så men de flesta är mest lite läskiga och jobbiga.. Får hoppas att det är bättre inatt.
Om 11 timmar lyfter planet. Wiiiee.
Sov så gott.
Puss från mig

Träning, hälsa, vikt.

Kategori: Training

Enda sedan jag var liten så har jag tränat mycket, jag har spelat tennis några dagar i veckan. När jag var mindre var det ju självklart bara för att jag tyckte det var otroligt kul att spela. Senare blev det väl någonstans ett sätt för mig att hålla igång och inte slappa ihop till potatismos, hehe. Det var nog faktiskt inte förens förra året som jag började bry mig om vikt och hälsa på riktigt. Jag försökte träna jättemycket och äta nyttigt men kände liksom aldrigt riktigt att jag såg någon skillnad. Jag ville liksom bli jättesmal och se ut som VS modellerna liksom. 
Innan jag åkte till USA i somras så tränade jag väl ungefär 2 gånger i veckan, jag sprang kanske 6km. Var döööö trött efter och tyckte jag hade gjort något helt sjukt bra liksom men insåg rätt fort att 6 km inte är så långt att jag verkligen inte kommer se någon skillnad på min kropp om jag springer 6km två gånger i veckan. 
Ändå så gjorde jag ingenting åt det, så egentligen kanske jag inte var så motiverad för att gå ner i vikt och bli slimmad liksom...
När jag kom till USA så tränade jag ungefär varje dag i veckan, på vardagarna gick jag i golf varenda dag och det kanske inte är sådan prestation men det lönade sig ändå, för när jag kom hem från USA visade det sig att jag hade gått ner 6 kg. Jag blev självklart glad, men också väldigt chockad för jag hade liksom inte tänkt att USA var det stället där jag skulle gå ner i vikt, utan snarare tvärtom. 
Sedan när jag kommit hem så tränade jag i 2 veckor varenda dag, 2 timmar på gymmet varenda dag och jag blev helt besatt av att träna. Jag vet egentligen inte varför men antagligen för att jag hade gått ner så mycket i vikt så lätt så jag trodde att om jag bara ansträngde mig lite till så skulle det säkert vara hur lätt som helst att gå ner några kilo till. 
Jag gick ner 2 kg till och sedan la jag bara ner träningen helt och hållet. Jag som ALLTID har tränat, jag har bara fått en breakdown typ, jag vill inte gå till gymmet, jag vill inte ens sätta på mig mina gymkläder. 
Sedan jag slutade träna har jag gått ner ytterligare 2 kg pga. att jag tappat så mycket muskler. 
 
Jag vill bara säga till er där ute som sitter fast i samma träsk som jag att det är så jävla bra att hålla igång, för både ditt fysiska och psykiska jag. 
Jag är jätteledsen att jag inte tränar och håller igång så därför har jag bestämt mig för att starta igen. Nästa vecka så har jag lovat mig själv att jag ska träna ordentligt. Inte för att gå ner i vikt, utan för att må bra och bli lite jävla positiv igen. 
 
Detta är en bild på mig ifrån i somras.
 
Denna bild tog jag när jag kommit hem från USA.
 
Detta är väl för kanske 2-3 veckor sedan.
 
 

skit dag, jaaa

Kategori: Today

Jag sa ju i förra inlägget att dagen varit skit... Ja, då får jag väl faktiskt berätta varför den varit så dåligt. Egentligen vet jag inte varför för att sakerna som har hänt har väl varit rätt så bra ändå, men ändå så har jag haft en jobbig känsla i kroppen, ja, helt enkelt bara en skitdag. 
 
Mamma skjutsade mig till jobbet imorse och jag gick dit och pratade med min chef om mitt schema och hon sa att jag kunde jobba heltid hela december så det var ju egentligen en jättebra nyhet. Riktigt kul faktiskt! 
Sedan gick vi och köpte en Juicy dräkt till mamma för hon ville ha en sån så ja hon köpte sig en orange, jättefin och mysig är den så jag kommer absolut sno den ibland, hihi.
Vi åkte till Borås och lämnade Toste (min hund) hos min faster och farbror för han ska vara där när vi åker till England. Det blev ett snabbt besökt för sedan var vi tvugna att åka tillbaka igen. 
Sedan har jag bara vilat, ätit tortilini, mars glass och levt.
 
Ja såhär har min dag sett ut. Rätt så usual. 
 
Detta var i somras när David fyllde 18. Jag och Malin (davids kusin) starta en ny trend, halva håret vågigt och andra hälften rakt. Haha!

London calling!!!

Kategori: Resa

Imorgon åker jag!! wiiii. Är jättetaggad faktiskt, ska bli så himla skönt att komma iväg ett litet tag. Även fast det bara är 5 dagar så är det så himla härligt. Imorgon lyfter planet 10:00 sedan ska jag och mami gå i stan hela dagen. På eftermiddagen åker vi in till Oxford och ska bo där hos våra familje kompisar. Älskar den familjen så det ska bli jättekul. 
 
Här har ni fått läsa om den taggade och glada tjejen som finns inom mig någonstans. 
Idag har förövrigt varit en jävla skit dag. Hejdå

monday

Kategori:

Ätit lunch med en gammal vän på stan. Det är ett jättegott indiskt ställe som ligger vid Nk garaget i stan. Sedan gick vi runt och strosa på stan i någon timme. Träffade sedan David och vi åkte hem till honom. Har legat å sovit i någon timme och nu ska vi äta flygande Jacob. Such a dream I'm living in.

Skriver sen igen!

Photos

Kategori: Photos

Ni har ju faktiskt inte sett så många bilder på mig, mina vänner, familj osv. Här kommer några!
 
 

Har hört om en tjej - Magnus Uggla

Kategori: Music

 
 
Miss Li:s låt, I heard of a girl. Magnus gjorde om denna i programmet så mycket bättre.  Låter är riktigt bra som orginallet men gillar att han har gjort den till sin egna och översatt den t.o.m. 
Lyssna!

Godmorgon

Kategori:

Nu har jag nyss vaknat. Har ätit yoghurted müsli och honung till frukost. Ska hoppa in i duschen å höra mig fräsch innan jag åker tillkommet för att fixa schema inför vintern.
Skriver mer snart :)

Världens finaste

Kategori:

Who I am

Kategori: I am

I'm the kind of person who laughs at my own text before I send them, because I'm so damn funny.

Idag.

Kategori: Today

Imorse vaknade jag klockan 8 när klockan ringde på telefonen.
David skulle åka hem jättetidigt och plugga så jag hade ställt den, snäll flickvän som jag är. 
Vi gick självklart inte upp förens klockan 10... Haha, det är alltid samma sak. Ställer klockan utan någon som helst mening. 
Jag gick och köpte smör samtidigt som jag följde David till bussen, mamma bad mig göra scones så det blev en riktigt god frukost. 
Åkte sedan med mamma och köpte en väsk åt henne som hon ska ha i London för vi får bara ha handbagage när vi åker dit. Hittade en riktigt fin väska också men köper hellre något finare i London! Hehe..
Sedan lagade vi middag, dukade och bara pratade. Jag satte igång VHS:en och satte på lite gamla videoinspelningar från när jag var liten. Så mysigt att titta på sånt med familjen. 
Mormor och min moster Mia kom på middag, det var riktigt mysig söndagmiddag. Gryta med ris serverades, och till efterrätt hade jag gjort en liten dessert på grekisk yoghurt, hackade nötter och honung. Gott!
Nu har jag sett Solsidan och skrattat. Även bestämt mig för att hålla denna bloggen igång på riktigt. Kan vara bra att ha den i England också. 
 
Såhär er jag ut förresten.
Blond. 168 cm lång. iPhone. 17 år. Icke studerande och bara allmänt intressant.

95-11-14

Kategori: I am

Jag heter som ni säkert forstår, eftersom bloggen heter camillahakansson.blogg.se, Camilla Håkansson. Jag är 17 år och bor i Göteborg. 
Jag vet faktiskt inte hur jag ska presentera mig så jag tänkte lägga upp en lista och besvara frågor. Det låter säkert jättelame men sån är jag. 
 

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? David.
Vad tycker du om kärlek? Det kan vara sjukt bra, men det kan vara förjävligt.
När kramade du någon sist? Mormor
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Vet inte. Tror det. Eller, jag vet faktiskt inte.
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Det var nog idag.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Haha det har jag absolut!
Hånglat med fler än 50 pers: Nej, faktiskt inte :)
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Jadå
Gjort något riktigt dumt? Haha absolut
Gjort något du verkligen ångrar? Ja, det också!
Åkt ambulans? Ja en gång!
Åkt polisbil? En gång :)) fast jag hade inte gjort något dumt.
Gjort nåt olagligt? Det gör man väl varje dag?
Fått din mamma att gråta? Ja... :(
Slagit ner någon? Nej inte precis.

Skämts över dina föräldrar? Haha, Ja

Sagt jag älskar dig och menat det? Absolut.

Tar du droger? Nej det gör jag inte.
Dricker du? Ibland.
Vilka kläder sover du i? Olika :)
Vad hatar du verkligen? Hmmm.. Vet faktiskt inte
Varit kär? Ja, är!
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Någon dag.
Vill du ha barn? Ja absolut

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? David och jag
Såg dig gråta? David
Fick dig att gråta? Allt verkligen.
Du delade en dricka med? Ida, emma, hanna å corre igår på bk. Gött.
Du gick på bio med? Sofie, Lollo, David och Max.
Skällde på dig? Pappa & Mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma, jag lägger dina kläder i trappan.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? det med
Köpt någonting? Ja, en påse nötter
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja 

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Ja
Telefon på rummet? Ja
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Nej :)
Bra kompisar? Väldigt.