Det som snurrar i min skalle

Off to Skara!

Kategori: Today

Sitter på tåget! Grymt segt men snart framme :)) Ska ta massa bilder som kommer upp på bloggen imorgon såklart.

Puss

Bästa sättet att avsluta kvällen på.

Kategori: Generally

Vad ska jag göra med tiden?

Kategori: Generally

Idag har tiden gått otroligt fort trots att jag knappt gjort någonting vettigt.
Jag började grymt sent idag, så sent att jag åkte en tidigare buss för att jag hade så tråkigt hemma.. haha, snacka om ambitiös tjej! Jag har matte och två lektioner till. Hängde runt med Siri i skolan och sedan stack jag hem vid 15. Tryckte i mig ett ägg och tog sedan bussen till gymmet. Gick i 30 minuter och sedan tog jag även 30 minuter på crosstrainern. Shit pommes va jobbigt det var. Pappas första kommentar i bilen efteråt var, OJ vad du svettas! Ah men tjena, det var ju som att jag hade duschat med kläderna på. Jag måste ha ärvt det här med svettningen av min kära far, han svettas också ritkigt mycket. Det är typ skönt på något sätt ändå, man märker att man är trött och har ansträngt sig.
I alla fall. Vi åt lax till middag. Jag har alltid hatat lax men nu på senaste så har det blivit en av favoriterna. Sedan middagen har jag inte gjort något vettigt. Jag har faktiskt inget plugg så det är ju jätteskönt, men har inget att göra med tiden. Känns uttråkande på något sätt...
Ska plugga några gloser till nästa vecka och sedan ska jag gå en promenad med David i alla fall. 
 
Imorgon bär det av till Skara med Anna och Ellen. Sara fyller 18 och såklart ska det firas!
Puss på er :))
 
 

Myskväll.

Kategori: Generally

Igår gick jag i skolan som vanligt hela dagen till klockan 13. Inte så länge precis.. Sedan åkte jag snabbt hem och bytte om, tog träningskläderna och åkte in till skolan där Ellen väntade. Vi åkte dirket till gymmet och körde 60 minuter styrka.
10 minuter på roddmaskinen och sedan ben, mage, spänst och triceps. Känns i armarna idag!
Sedan åkte jag förbi David på vägen hem och plockade upp honom. Vi åkte till mig och pluggade någon timme. Känns grymt skönt att jag hann plugga igår för nu har jag gjort klart allt som jag skulle gjort. Riktigt skönt!!!
Sedan såg vi på idol och gick och lade oss hyfsat tidigt ändå.
Imorse åkte ham till skolan vid halv 8 och jag låg kvar och halvsov tills jag bestämde mig för att göra en brakfrukost. Mums, så gott det var!
 
Nu har jag fixat några tidsinställda inlägg på den andra bloggen inför dagen. Jag såg att jag fick ganska många läsare där igår så tipsa alla era vänner och bekanta om ni tycker den verkar bra. 
Jag ska blogga mer här idag, jag lovar!
 
Puss och kram :)

Today's.

Kategori: Clothes

H&M blus/ River Island kjol/ Converse skor och MBMJ väska

De får mig alltid må bra.

Kategori: Today

Har suttit i någon timme uppe på skolan och pratat med två av mina närmsta vänner. Elsa och Moa. Herregud va de två kan få mig må bra. Jag älskar de där kvällarna när man inte har någonting att göra och så finns de så nära till hands. Vi prata om allt ifrån Köpenhamn till Frozen Yoghurt. 
Imorgon börjar jag 9:30. SOVMORGON. Jag är inte så bra på de där med att sova ut men jag ska försöka. En ny vecka, nya möjligheter och nya mål.
 
Puss på er alla och sov så gott.

Gårdagens snacks.

Kategori: Generally

Gjorde peanut bars med choklad till efterrätt med vaniljglass. Jättegoda var dem!
Köpte även lite smågodis som vi hade när vi såg på film. Mysig kväll var det verkligen. Dock var jag som sagt på dåligt humör igår men det var helt okej ändå.

Det är som att förlora en vän.

Kategori: Generally

Igår lämnade världens finaste hund jorden och begav sig iväg på nya äventyr. Det är tungt att veta att han inte finns med oss längre men jag hoppas innerligt att han har det bättre där han är nu.

Made such a delicious salad for dinner.

Kategori: Food

Lagade en kyckling/halloumi sallad till middag idag. Den var helt underbar! Jag tö nye faktiskt skriva ut ingredienserna här ifall ni vill prova på den.

Kycklingfilé
Ruccola sallad
Paprika
Tomat
Halloumi
Herbamare salt
Pinjenötter
Avokado

Gör såhär: Stek kyckling/kycklingen beroende på hur många filéer du har. Vi var två pers och hade två filéer. Stek cirka 6 minuter på varje sida. Samtidigt så skär du upp grönsakerna och ligger i en skål. När kycklingen är Klas låter du den svalna lite och lägger då halloumin på stekpannan istället. Sedan skär du kycklingen och lägger i skålen tillsammans med osten. Till sista så rostar du nötterna tills de blir lite gyllenbruna. Blanda ihop allting och servera sedan med lite gräddfil blandat med vitlök. Krydda med herbamare salt eller vanligt salt.

Hoppas ni vill testa detta!

This is a nice song.

Kategori: Music

Vaknat på helt fel sida idag.

Kategori: Training

Sur, grinig, trött och irriterad beskriver väl rätt bra hur jag mår idag. Drar med mitt dåliga humör till gymmet och försöker träna bort det.
Vi hörs!

Saturday morning.

Kategori: Food

Finn-crisp med ägg och herbamare. Kiwi med keso. Bästa frukosten!

Workout Friday.

Kategori: Food

Fredagspasset blev oväntat jobbigare än förväntat. Hade tänkt köra på crosstrainern cirka 20-30 min som uppvärmning och sedan ynka lite styrka men istället blev det kanske 30 min uppvärmning och sedan ganska mycket styrka. Jag och Kajsa träffade Kajsas fd. yoga tränare på gymmet och hon körde skiten ur oss... Men gott är det nu!
Ikväll ska jag hem till Hannah med några kära vänner och sedan åker vi nog vidare till stan.
Imorgon är en slapp-dag!

Puss på er

Frukost.

Kategori: Food

Naturell keso, banan och kanel + en latte. Yummie!

This is bad...

Kategori: Generally

Goosh. Jag är verkligen i dålig form (konditionsmässigt) herregud vilken dålig kondis jag måste ha. Låg på max hela spinningpasset idag (55 min) Agnes låg på ungefär i mitten hela tiden på visaren och jag låg på röd hela tiden, alltså verkligen konstant. PINSAMT..
 
Imorgon blir det nog mer kondition eller lite överkropp.... Hmmm....
 
Puss på er. Nu ska jag skälla på min usla pappa som missfärgat min nya bikni.. efter det ska jag mysa med mamma i soffan med lite frukt och nötter. Mums!!
 

Thursday!

Kategori: Generally

Några nya favoriter.

Kategori: Music

 
 
 
 
 
 
 

Skola, träning, skola, träning osv. osv.

Kategori: Training

Det känns konstigt att skolan dragit igång på riktigt. Vi har dock inte fått några skolböcker eller skåp än så det känns ju fortfarande lite halvt sådär, men trots det så går jag ju efter mitt schema varenda dag och det är faktiskt jobbigare än vad man tror. Jag är helt slut när jag kommer hem från skolan på dagarna och sedan är det bara att sätta på sig träningskläderna och åka vidare till gymmet. Det är ungefär så hela min vecka har sett ut, men det har varit hyfsat bra ändå.
Igår tränade jag med min PT Pontus igen och det gick jättebra, fick några nya övningar som vi gick igenom och lite peppning av honom. Det är alltid skönt med någon som hjälper till och försöker göra träningen både roligare och lättare för en. Idag har jag ju då såklart träningsvärk... Det känns i kroppen när man tränat hela veckan men det är bara köra på! Ikväll ska jag nog gå på GRIT PLY pass vilket är mycket spänst och kondition. Jag försöker variera mellan Styrka och kondition ungefär varannan dag och sedan har jag besämt mig för att ha ungefär en vilodag i veckan. Denna veckan kanske jag kör på hela veckan men då blir den nog en dag då jag t.ex. går i cirka 1,5 timme på bandet istället för att springa eller cykla mig dyngsur.
Yes. Detta kommer förmodligen bli lite av en tränings blogg/dagboks blogg då jag kommer skriva om mina dagar och mitt liv. 
Jag ska även försöka ta körkort i höst och kommer lägga mycket tid på det också. Detta får bli en allt i allo blogg för mig och får då er läsare också.
 
Jag hoppas ni kanske kan få motvitation/inspiration då ni läser bloggen även fast jag kanske inte är den som lägger upp många collage eller trend-tips. 
Jag kör mitt eget race helt enkelt!
 
Puss på er underbara läsare, massa kärlek till er ♥
 

Jag överlevde!

Kategori: Today

God. I made it!!!
 
Första dagen avklarad och det var faktiskt jobbigare än jag trodde. Frågor, blickar och obekväma presentationer men jag klarade det och imorgon går det säkert bättre. Försöker ha en positiv inställning och tänker på de bra sakerna, jag har t.ex. ett underbart schema som jag inte kan klaga över. 
 
Efter skolan träffade jag mamma så åkte vi till frissan som under många omständigheter fick mitt hår i någorlunda bra färg. Det hade typ missfärgats i vårt vatten på landet, vi har så mycket järn i vattnet där att mitt hår hade blivit orangeat och gick inte ens bort efter en blekning men efter några timmar så gick det allt sin väg! Yey!! Jag åt middag med la familia och sedan fick jag skjuts till gymmet och tog ett styrkepass plus lite kondition. Nu är jag nyduschad och har precis fixat lite skolsaker.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
XX

There will only be smiling faces

Kategori: Generally

Fick en kommentar av Mia. En sådan liten kommentar kan göra så mycket fast det bara är några få ord. Jag blev jättepeppad och nu känns det faktiskt riktigt bra att börja skolan. 
 
Ska upp klockan 20 över 7 tror jag. Jag tror inte jag behöver mer än en halvtimme för att göra mig iordning. Slutar nog cirka 15:00 imorgon och efter det ska Annette (min frisör) få fixa mitt hår igen. Galet vad fort det blir slitet och missfärgat... Det blir nog blekning och lite klippning av topparna. Sedan ska jag gå med mamma på stan och köpra nödvändiga saker inför skolan. Såsom block, pennor, pennfack, etc. 
 
Hoppas ni alla har haft en underbar sommar!
 
Från och med nu kommer bloggen att övergå till höst. Haha!
 
Xx
 

Skolångest...?

Kategori: Generally

Imorgon drar skolan igång igen vilket jag i för sig skrev i inlägget nedan. Jag har dock lite ångest och jag är faktiskt för typ första gången, nervös inför att börja igen. Det är ett år sedan jag började i High School i USA, dock var jag typ mindre nervös då av någon anledning. Det kändes typ som att jag stack ut lite där och alla tyckte det var coolt att jag var från Sverige. Nu däremot, när jag bara är en i mängden känns det lite knasigt på något sätt. Såklart så kommer det inte vara några problem men det är ändå liksom jobbigt på något sätt. Mitt år som fri är helt slut och jag ska komma tillbaka till verkligheten igen. Jag har Elsa vilket hjälper betydligt eftersom vi båda sitter i samma situation. Ska även träffa henne om någon timme och prata igenom det hela, haha. Vi är lite löjliga när det gället sånt men jaja!
 
Puss på er i alla fall
 

France 2013

Kategori: Resa

 
Detta är några bilder från resan. Jag har inte haft möjlighet att uppdatera överhuvudtaget då jag prioriterat annat. Nu är jag hemma i Göteborg igen och imorgon börjar skolan. 
 

So full.

Kategori: Generally

Kom fram till Linköping runt halv 5. Köpte biljett till Flygbussen och vandrade hem till min kusin Andreas. Beställde taxi till imorgon bitti och gick sedan till mataffären och köpte mat. Det blev dock snabbmat till middag. Sedan klockan 7 har vi suttit vid tv:n. Ätit naturgodis och hehe lite vanligt godis också. Jag har bestämt mig för att en vecka på semester kan jag inte hålla på med något slags sötsaks förbud utan jag har lagt det på hyllan åtminstone nu på semestern. Imorgon bitti ber det av mot France! Är så glad så glad. Ska upp klockan 3 så måste sova snart.
Puss på er

On our way!!!

Kategori: Resa

I finished a book today.

Kategori: Generally

 

Stay up late?

Kategori: Thoughts.

En sak jag funderat på idag är varför barn alltid ska vara så motsträviga när det kommer till att gå och lägga sig. Jag ska absolut inte påstå att jag var ett undantag. När mamma och pappa äntligen hade skrikit tillräckligt många gånger för att få mig i säng så gällde det bara att vänta på att de gått ner för trappan så jag kunde tända ljuset och sätta på tv:n på jättelåg volym. Jag försöker förstå vad det var som var så roligt med att vakna nästa morgon och vara trött istället för utmattad och pigg. Det är nu för mig inte alls förståligt men då var det ju hemskt att släcka lampan tidigare än klockan 22. Jag är ju inte ens en kvällsmänniska då jag somnar på vardagar emellan 22-24 och den sömnen räcker för mig. Det som jag inte kunde förstå då var att det finns liksom ingenting att göra på kvällen ändå. Sitta med datorn eller se på tv kan man ju göra när som helst... 
Lite som bara kom ur hjärnan just nu..

To The post below

Kategori: Generally

Sitter på jobbet och...

Kategori: Clothes

.... Skriver en packlista med saker som jag ska ha med till Frankrike. Har även gjort en lista med saker mamma måste ta med hem till Göteborg då jag inte kommer hit emellan det att skolan börjar och Frankrike. Har en tendens att glömma saker annars..

Puss på er

Smygtitt.

Kategori: Clothes

Heading off to some shopping.

Kategori: Today

Tre JAG.

Kategori: Lists

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Nja, det gör jag kanske..
Hur många har du varit kär i? David :))
Är du kär just nu? Jaaa

Tio frågor om dig själv.
Namn? Camilla
När fyller du år? 14 November.
Några piercingar? Nejnej
Vad har du på dig just nu? Vita jeans, uggs och en tjocketröja.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mitt självförtroende skulle jag nog säga..
Vad är du bra på? Massa roliga saker!!
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Ensam om det inte är Davis. Så egoistisk är jag...

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? David
Vem är den roligaste av vänner? Tova, hahahahaha.
Vem är snyggast av dina vänner? David såklart

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Badat två gånger, vilat, ätit, läst bok.
Vad ska du göra nu? Snart äta efterrätt.
Har du gjort något dåligt idag? Hmm... Njae
Vad har du ätit idag? Frukost, tomatsoppa och hamburgare... Heh
Har du duschat idag? Jaa
Är du trött nu? Litee
Vad händer idag? Ingenting

Annat.
Hur mår du just nu? Bra såklart
Är du hungrig nu? Näääee
Vad är klockan nu just nu? 20:20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bara bloggen

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Nä
Vilket är ditt favoritband/artist?- Vet inte
Vad gillar du för musik? Allt typ

Kärlek.
Är du kär just nu? Jaa
Har du kysst någon idag? Nä :(
När kysste du någon senast? i måndags.
Är du romantisk? Ibland kanske.. Nja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Vara tillsammans med David :)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Ne?
Vem sov du senast bredvid? David
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 16&18
Hur ska din tjeje/kille vara? Som han är är jättebra :)

Pic from midsummer.

Kategori: Photos

Last night.

Kategori: Today

Igår var jag med Karin. Vi åt först middag på Hamburgö och sedan åkte vi till Fjällbacka och spenderade kvällen med några vänner på bryggan. Kom hem vid 2 och somnade som stockar. Hon skulle jobba klockan 11 så jag åkte med henne till Fjällbacka och där plockade min engelska familj upp mig. Jättekul att se dom igen!!! Idag har vi bara slappat, ätit mat, badat och vilat. Imorgon ska vi till Fjällbacka innan jag börjar jobba klockan 14. Sista jobbpasset imorgon! Skööönt!

I spenat yesterday with Karin. We had dinner at Hamburgö and then we went to Fjällbacka and spent the evening there with some friends. Got home around 2 and fell asleep directly. She had to work at 11 today so I went with her to Fjällbacka again and my English family picked me up there. So nice to see them again!! We haven't done anything special today. Had lunch and went swimming, that's about it. We are going to Fjällbacka tomorrow, for some shopping (hopefully), before I have to work at 14. It's my last day tomorrow. Feels great!

Xx

100 days left.

Kategori: Generally

Finally.

Kategori: Generally

Har precis kommit hem och druckit en kvarg shake med banan. Är riktigt slut i kroppen och tror faktiskt att jag ska sova en liten stund. Ikväll ska jag träffa Karin. Jag vet inte vad vi ska hitta på men något kul åtminstone!

Sommaren. går. så. fort.

Kategori: Generally

Sommaren är snart slut och det känns så konstigt på något sätt. Jag har inte upplevt "normala" vardagen på ett helt år och det känns skumt på något vis. Snart ska jag och Elsa mötas i korsningen varenda morgon i ett skolår till. Snart ska jag sitta uppe sent på natten och plugga inför prov, inlämningar eller redovisningar. Det är inte helt klart för mig att jag verkligen ska tillbaka till verkligheten om bara 2 veckor, inte ens det. Jag är på många sätt taggad och exalterad men Jesus vad jag kommer ångra detta om en månad. Skolan är hård och tvåan är verkligen den jobbigaste årskursen, vad jag har hört så det gäller för mig att ta mig i kragen och kämpa på.

Trött...

Kategori: Generally

Nu ligger jag nyduschad i sängen och det värker lite smått i fötterna. Ska upp om bara några timmar och jobba igen. Det är okej ändå, trots att jag gärna hade sluppit. Jag ska försöka sätta på någon serie nu och somna till den. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på efter jobbet. Jag och Karin har bestämt att vi ska till bryggan imorgon i för sig men har inte pratat med henne helt om det än så jag vet inte hur det blir. Vi kanske bara myser istället :) Jag gillar hemmakvällar, hehe. Dessutom har jag inte varit på Hamburgö en enda gång denna sommaren.... Ähhh jag får se vad vi hittar på!
 
Natti med er alla.

Vem är jag?

Kategori: Generally

- Får jag för mig att göra något så gör jag det. Spelar ingen roll vad det är eller hur svårt det är. Har jag bestämt mig ger jag inte upp.

- Jag är absolut ingen kvällsmänniska om jag inte är ute då dvs.

- Jag är på många sätt lik min mamma men skulle jag behöva välja mellan mamma och pappa skulle jag säga att jag och pappa är mer lika på många fler sätt.

- Jag älskar värme fast kan absolut sakna vintern ibland.

- Jag tror aldrig jag skulle kunna flytta ifrån Sverige på heltid.

- Jag gör upp planer inför framtiden, HELA tiden.

- Jag är både en stads tjej men ändå älskar jag västkusten och landet.

Happy news!

Kategori: Generally

Fick jätteglada nyheter av mamma innan jag åkte till jobbet förut. Familjen som jag bodde hos i England kommer hit på onsdag!!!! Det gör verkligen min vecka här mycket lättare! De är verkligen helt underbara och jag har saknat dom mycket denna sommaren så det ska verkligen bli jättejättekul att de kommer hit igen :) De var ju här och fira midsommar så det var ju inte så längesedan vi sågs men vanligtvis så är det endast 1 gång per år vi ses så detta året har vi ju setts massor vilket är super kul. Ville bara sprida lite glädje här på bloggen genom att säga hur glad jag är.
Nu har jag bara 5 timmar kvar på jobbet men de går fort :) Sedan ska jag äta kräftor uppe i huset och dessutom kommer Kajses hit senare också.
 
Wieeee!!
 
PUSS :D

You gotta work work.

Kategori: Generally

Somnade som stockar i sängen igår kväll och vaknade upp med ryggont och svettningar. Att sova tre i min 140 säng kanske inte var ett v de smartaste dragen...
Ellen åkte till jobbet vid 11 och sedan dess har jag och David inte gjort någonting. Sett på film och badat. Ska snart själv bege mig till jobbet och slutar klockan 21 ikväll...
Hörs senare!

Fruit.

Kategori: Food

 

Sova?

Kategori: Generally

Sitter i sängen med mina två favoriter. David & Ellen♥ bara Kajsaclara som saknas. De är verkligen mina bästa vänner. De tre personerna är verkligen mina allra närmsta. Så glad att jag har dom!
 
Nu ska vi väl se på någon film eller så. Imorgon börjar Ellen klockan 11 och jag klockan 14. Slutar samtidigt :) Så skönt att hon är där hela tiden som jag är där. Hihi. Kajsa kanske kommer upp imorgon kväll, hoppas hoppas! 
 
Detta var nog allt för idag. 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera men jag har ju fortfarande sommarlov.
 
PUSS

Back to work tomorrow.

Kategori: Generally

Idag har jag haft en toppen dag som ledig. Jag har bara myst med David. Åkt och handlat. Hälsat på Ellen på jobbet och sett på Titanic. En sådan där bra söndag som bara flyger iväg... Imorgon är det jobb klockan 14 men jag är glao för slutat redan klockan 20. Wiiee.
Nu ska jag och David hämta Ellen på jobbet.

Pussar från oss

500 days of Summer.

Kategori: Tips

Fjällis.

Kategori: Generally

Är påväg hem från Fjällbacka nu. Har gått runt i butiker med mamma och David ett bra tag och sedan blev den en hamburgare på Ackes. Gott! Jag har varit usel med bloggen idag jag vet... Förlåt men har varit så busy. Jag ska blogga mer idag senare... Men david blir så sur när jag tillägnar mer tid åt bloggen än honom.. Hehe.

Pussar

Så skönt...

Kategori: Generally

Jobbade 7-15 och var trött när jag kom hem. Lade mig i soffan och väntade in hundarnas vrål av att mamma, pappa och mormor kom hem. Gud va glada de var att se dom igen :)
Mormor och jag åkte och handlade mat och sedan plockade vi upp David på vägen hem igen. Jätteskönt att han är här igen och stannar kanske enda till tisdag :) 
Vi har precis tagit ett dopp i havet och nu ska vi se på någon film eller serie... Imorgon hoppas vi på sol och bad. Hihi.
 
Ledsen för dålig uppdatering idag men så blir det ibland..
 
PUSS

Love my grandma.

Kategori: Generally

Fiorentini baker.

Kategori: Clothes

Mina drömskor ♥
 
 
Fiorentini baker
 

It feels like my body died a while ago.

Kategori: Today

Gaaaaaash. Jag dör så trött jag är... Är helt slut i kroppen trots att tiden gått hyfsat fort idag så har det såklart varit lite jobbigt då och då. Ellen har förgyllt butiken med lite kärlek, hehe. Vid 18 när hon gittade vidare till Sara så har jag bara stått där och scannat med scan-aparaten på streck-koder, bakat bröd och dummsugit. Det är väl ungefär det som jobbet går ut på. Haha. Imorgon bitti börjar jag klockan 7 så jag snart upp igen. Har nyss kokat två ägg jag ska äta till frukost och en kvarg shake med banan och nötter, SÅ GOD. Ska absolut lägga upp det lätta receptet här på bloggen imorgon.
 
PUSS och natti ♥
 
Bilden är från Januari, samma dag jag flyttade till England.
 

jagjagjag.

Kategori: I am

- jag är riktigt dålig på att höra av mig.
 
- jag har nästan aldrig städat och fint på mitt rum, dock älskar jag känslan av nystädat.
 
- jag älskar skor, kan alltid hitta på nya skor jag vill ha.
 
- jag har vinnarskalle.
 
- jag frågar alltid saker utan att tänka.
 
 
 

I'm proud!

Kategori: Generally

Jobbar.

Kategori: Generally

Sitter på kontoret på jobbet och svettas sönder. Fyfan va äckligt det är... Ellen slutar om 20 minuter och det kommer verkligen bli super tårkigt. För er som inte känner mig eller läst bloggen tidigare (Ellen jobbar i restaurangen som ligger i samma bygnad som butiken där jag jobbar. Det är inte alls mycket att göra på något utav ställena så vi brukar sitta och vänta ut tiden tillsammans, blir roligare så). Sedan har jag 5 timmar kvar. Inte alls farligt faktiskt jag har inte alls ångest, alltså ärligt. Det känns lättare än någonsin att jobba just nu. Har fått en positiv inställning till det här med jobbet. Om cirkus en timme ska jag äta middag. Längtar, hehe!
 
Hoppas ni alla har det bra! 
 
 

Gårdagens.

Kategori: Tips

Igår gjorde Mattias och Helena jättegod middag. Har ätit de förut  men igår var det något alldels extra, haha. De köpte färdiga pizzor från Ristorante och sedan la de på kronärtskocka, smetana, skinka, ruccola och tomater. Det blir HUR gott som helst!!! Lovar. Till det var de hemmagjord pizzasallad. Mycket bättre än den från pizzerior. Tänkte bara tipsa er om detta! Verkligen superlätt att göra också.
 
 

Exhausted.

Kategori: Generally

Sprang 8km med Helena förut. Efter cirkus 200 meter fick jag så satans ont i knät. Jag bestämde mig för att springa hela vägen ändå. Det gick långsamt och det var sjukt smärtsamt men jag gjorde det och nu känns det så himla skönt. Vi tog ett dopp vid trampolinen efteråt och nu har jag precis duschat. Sitter och skriver lite. Dricker kaffe och filosoferar över livet. Ska snart äta lunch och bege mig till jobbet. Det känns helt okej att jobba idag igen eftersom att det inte är många pass kvar och dessutom kommer mamma, pappa + mormor hem igen imorgon och jag längtar faktiskt lite efter dom allihop. Dock har jag världens bästa faster och farbror som tar hand om mig här, hehe. 
 
 

Time to run.

Kategori: Training

 

En mysig morgon.

Kategori: Today

Vaknade för någon timme sedan av Ellens alarm ringde. Hade drömt jättekonstiga drömmar hela natten så var rätt så lättat att vakna upp igen. Gick ner och la mig på altanen med hundarna som jag gör nästan varje morgon. Det kan nog vara en utav de bästa sakerna med landet och sommaren. Det är så mysigt att lägga sig på altanen när solen skiner och vovvarna pussar på en. Åh så härligt! Sedan vaknade Ellen till liv och vi gjorde frukost och satt ute och åt. Dock var hon tvungen att skynda sig iväg till jobbet så jag skjutsade ner henne på moppen. Nu ska jag låta maten smälta lite och sedan ska jag ta med mig Helena på en springtur. Blir väl hon som tar med mig men jaja, heh.
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt idag, dock jobbar jag 15-23 så det blir kanske lite stressigt med tid.
 
 

France: Cannes, Provance, Annecy, Autoire.

Kategori: Photos

 
 
 
 
Dessa små paradis skulle jag mer än gärna besöka. Absolut något på min bucket list!

Tankar.

Kategori: In my head.

Efter ett år utan skolgång då jag som min pappa skulle säga, slappat för det mesta, så känns det på något sätt inte riktigt som att jag ska börja skolan igen. Absolut så ska jag ta mig själv i kragen och jobba som attan för att lyckas med betyg, träning, vänner, rent ut sagt, allt. Jag kan absolut inte säga att jag är säker på att det kommer vara lätt, gå bra eller inte ha några snedsteg men jag vet att om jag vill så kan jag. Jag har verkligen bestämt mig för att mit liv det kommande året kommer gå åt tre saker. Skola, körkort och träning. Självklart kommer jag träffa kompisar, David och njuta lite av livet också men det känns inte som att det är någonting jag varken kan eller kommer prioritera denna höst och kommande vår. Förhoppningsvis kommer jag ta körkortet så snart jag fyllt 18 och efter det kommer jag kunna lägga mer tid på annat roligt men som sagt så går de tre sakerna framför allt. 
Eftersom att mitt liv antagligen kommer vara ganska hektiskt det kommande året så har jag bestämt mig för att försöka njuta så mycket av sommaren som möjligt. Nu är ju sommaren snart slut tänker ni...?! Jo, ganska snart men det är ändå mer än 2 veckor kvar. Två veckor som jag tänker göra till de absolut bästa under denna sommaren. En och en halv av dessa veckor kommer vara semester för mig och jag ser fram emot det mer än allt annat just nu.
 
Yes yes detta var lite tankar som snurrar runt där uppe just nu.
 
Puss på er som läser ♥

Instagram.

Kategori: Photos

 @camillahakansson
 

Träfjäril.

Kategori: Photos

Blev lite smått förvånad när jag skulle gå ut på trappan förut. Såg en mega stor larv som kröp omkring. Tyckte den var lite cool så tog två bilder. Hehe. Min roliga hobby "ta kort på konstiga saker". 
 
 

Wakakuu.

Kategori: Clothes

Var inne på Wakakuu's hemsida och hittade massa fina klädesplagg. Bl.a. från Maison Scotch. Tipsar er absolut om denna sidan!!!
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hemsidan!
 
 
 
 

Reklam.

Kategori: Reklam.

Godmorgon!

Kategori: Summer

Jag vaknade runt 9 och hade så otroligt ont i magen pga. att jag var hungrig så tog två mackor och cornflakes med fil. Mumma. Sedan åkte jag och hämtade tidningen vid brevlådorna. Efter det så somna jag i soffan som en stock. Åh så skönt det var. Sov i säkert någon timme och när jag sedan vaknat bestämde jag mig för att njuta lite av min lediga dag så nu ligger jag i solstolen och vilar. Ska snart väcka Ellen!

Puss

gillar denna.

Kategori: Inspo