Det som snurrar i min skalle

HP.

Kategori: Quotes

Flying without wings.

Kategori: Today

Idag har jag som vanligt gått i skolan tills halv 4. Däremellan käkade jag lunch. Mac and cheese för er som undrar. Efter skolan var jag med John ett tag och sedan åkte jag hem. Händer inte så mycket ovanliga saker om dagarna här men jag har det ändå jättebra och imorgon är det fredag och denna helgen kommer nog bli jättebra!
Pussar.

Thursday.

Kategori: Clothes

Tre veckor har jag bott här nu. Snart en månad.
Dagarna flyter på och allt är bra. Dock har just denna veckan varit lite sämre eftersom jag varit sjuk. Nu tycks huvudvärken kommit tillbaka så jag ska gå och lägga mig så fort som möjligt.
Puss på er.

Önskar.

Kategori: Clothes

Önskar jag var i Göteborg nu så jag kunde gå in på Grace och köpa en sådan här sjal. Är helt förälskad i dem.

Marilyn.

Kategori: Quotes

Today.

Kategori: Today

Idag...
Har varit i skolan. Hjälpt Cris att leta efter hans iPhone som någon tycks ha snott... Sedan gick jag och käka på ASK med John. Åt en jättegod sallad :) (försöker börja min nyttiga vecka). Sedan gick vi till hans lägenhet och såg på film och bara dagade. Åkte sedan hem vid halv 6 och när jag kom hem var det som sagt ingen el. Jag fick därför förstöra starten på den nyttiga veckan men fish and chips, tror dock inte min mage tål så fet mat så ska ta det lugnt med det i framtiden.
Nu ska jag se på en ny serie på svtplay som Mia tipsa om.
Sov gott vänner.
Pussar

Lights out.

Kategori: England

Sedan jag kom hem har elen varit borta, så är det på landet ibland. Det var i alla fall mysigt med ljus överallt och fish and chips from Thame. Jag är trött och har ont i magen. Ska sova snart. Eller kanske se på film eller något annat.
Puss på er.

Happy Wednesday.

Kategori: Photos

Tillhör inlägget nedan.

Kategori: Clothes

NB.

Kategori: Clothes

The North Face/Ralph Lauren/Australian/New Balance

Monokini swimsuit.

Kategori: Clothes

Handens fem fingrar.

Kategori: England

Nu ska jag sova. Är inte så värst trött men jag ska vara pigg och kry imorgon för jag vill kunna gå till skolan.
Har ätit Paella och tagit en dusch. Om ni ville veta dvs.
FaceTimea med Ebba också... Är så ledsen att hon ska flytta tillbaka till huvudstaden innan jag kommit hem igen. Men vi får åka hälsa på varandra helt enkelt. Resa till Stockholm, det gör jag gärna!
Var det något mer?? Hmm... Nej jag tror jag har skrivit allt jag ville skriva.
Godnatt på er. Eftersom jag förmodligen kommer gå till skolan imorgon så får ni stå ut med att det inte blir uppdatering framåt kvällen. Har skämt bort er läsare med flera inlägg per dag... Haha!
Puss

A little exercise would be nice.

Kategori: Training

Träningen... Ja nu är jag här igen. Jag trodde jag hade satt igång men en löprunda är väl ingen träning precis... Imorgon ska jag iaf ta mig till ett gym i Oxford. Får väl signa upp mig på något medlemskap så känner jag mig tvungen att gå dit. John ville också gå dit så jag hoppas på lite sällskap!
Nu måste jag. Måste. Måste. Måste.

I don't know how she does it.

Kategori: Films

Sett på "i don't know how she does it" tillsammans med en mugg med K Special och mjölk.
Jag tycker filmen vad rolig så ni kan ju alltid se på den om ni inte har något bättre för er.

I dreamed that I was in heaven, woke up and realized, it was not a dream.

Kategori: Photos

Nu har jag vaknat. Sov i över 10 timmar, det behövde jag verkligen! Dessutom mår jag mycket bättre än igår, det är bara magen och huvudet som spökar. Har ätit lite frukost som Neil fixade, han är så gullig, fixar mat och té och alla möjliga saker för oss sjuka i huset. Men eftersom jag mår bättre idag ska jag hämta det mesta själv!

Ska titta klart på Skärgårdsdoktorn. Kolla runt på internet efter en sak som jag behöver. Sova och äta.
Igår åt jag nästan ingenting, tre cheap bread toast med bara smör. Känner verkligen hur mycket jag behöver mat för jag blir så himla seg annars.

Nu har ni fått läsa lite om mina problem, haha!
Ha en bra dag :)
Puss

Classic.

Kategori: Photos

Godnatt måndag.

Kategori: England

Skärgårdsdoktorn.

Kategori: Generally

Legat å tittat på Skärgårdsdoktorn hela dagen. Har snart tittat klart hela serien... Känner mig fortfarande dålig men vill verkligen vara frisk till imorgon så ska göra allt för att bli frisk.
Fick middag på sängen, vilket var hur gulligt som helst.

Livet ger dig allt du begär.

Kategori: Generally

Det är inte förens du är utan någonting som du verkligen tycker om, som du förstår hur mycket det verkligen betyder för dig.
Jag har varit utan allt som jag älskar i snart 3 veckor, det är inte särskilt länge egentligen, men tillräckligt länge för att jag ska förstå hur mycket det verkligen betyder för mig. 
Jag saknar min familj, mina vänner och David såklart. Jag saknar inte Göteborg i sig, jag saknar bara alla människor som finns där, i min närhet. Sedan jag kom hit har jag inte haft hemlängtan en enda gång och jag har det inte nu heller när jag tänker på alla människor som jag så himla gärna skulle vilja ha här, för jag vet att det inte är långt tills jag får träffa dem igen. Jag har varit här i som sagt snart 3 veckor, det är inte ens hälften av vad jag ska vara här, och det har gått så himla fort och jag har upplevt så himla mycket. Jag lär mig någonting varje dag. Ingenting är rätt, ingenting är fel. 
Det som jag saknar mest just nu är, mormor. Bara att komma hem till henne och äta godsaker och skratta. 
Jag har väldigt nära relation med min mormor och vi är nästan som jättenära vänner. Jag älskar att umgås med henne. De flesta i min ålder tycker väl det är rätt så tråkigt att hänga hos sin mormor en fredagkväll, men jag älskar det. 
Det jag ville säga är väl att jag har verkligen förstått att det finns så mycket i livet som man kan uppleva och om man bara ger allting en chans så är det inte så pjåkigt precis. 
Jag älskar att vara här, det är för att jag har bestämt mig för att detta är jättekul och världens chans inför framtiden. Det beror ju också självklart på den underbara familjen jag bor hos, mina kompisar i skolan och alla personer där hemma som finns där ifall jag behöver det. 
Jag behövde nog bara skriva av mig lite av alla tankar jag har haft ett tag. 
 
Ha alltid en positiv inställning. Det försöker i alla fall jag.
 
                                                   Jag, mormor och Erik. 

Yes, please.

Kategori: Food

Skulle ju inte säga nej till något av detta just nu. Har inte ätit någonting sedan halv 7 men är inte så hungrig mest typ söt sugen... Ge mig, tack!

Dear headache, I hate you.

Kategori: Generally

Nu har jag vaknat. Eller vaknade klockan halv 7 och mådde så himla dåligt så jag kände att jag inte kunde gå till skolan idag men åt ändå lite frukost sedan gick jag upp och lade mig igen.
Har sovit tills nu och är fortfarande jättetrött...
Tycker verkligen inte om att vara sjuk..
Nu ska jag vila lite till. Skriver senare.
Puss

Although, I know I won't forget you.

Kategori: Quotes

Natti.

Kategori: Generally

Är verkligen helt slut. Har somnat och vaknat upp efter typ 20 minuter i någon timmen nu. Det är så jobbigt att vara sjuk. Har iaf tagit två tabletter så jag kanske orkar skolan imorgon. Hoppas hoppas.
Nu ska jag försöka sova utan att vakna upp, om det nu går.. Dvs.

Tycker bilden var så gullig så var tvungen att lägga upp den här, haha.

Hoppas ni mår bättre än jag!
Puss

Sjuk.

Kategori:

 
Har haft världens slapp-dag. Tittat på Skärgårdsdoktorn och städat rummet. Borde nog inte städat för det tog kålen på mig.. Izzy kom över och vi såg på How I meet your mother en liten stund sedan var det middag och jag tog tempen, 38,7 grader. Mår lite bättre nu efter middag men jag känner absolut inte frisk... 
Hoppas det ärmbättre tills imorgon så jag kan gå till skolan. 
 
Puss på er.

Mysigt va?

Kategori: England

Update.

Kategori: England

Har ätit bacon och egg mcmuffin till frukost och bara tagit det lugnt. Läst lite och sett klart på Beck. Ska nog lägga mig i sängen och vila lite. Huvudvärken kom nyss tillbaka så det är nog bäst att vila lite då.
Söndagar är ändå rätt så bra vilodagar. Imorgon börjar skolan igen och det är några av mina kompisars sista vecka vilket kommer bli rätt så trist, alltså att de ska åka... Så får försöka göra det bästa möjliga utav denna veckan!

Puss på er
 

Goodmorning sunday.

Kategori: England

Ligger i sängen och har nyss vaknat. Mår rätt så dåligt idag också... Huvudvärken är inte borta och jag har vaknat flera gånger inatt av att jag svettats å så... Orkar verkligen inte vara sjuk nu när jag är här. Vill ju kunna göra saker här, inte bara ligga i sängen hela tiden. 
Somnade tidigt med Beck vid sin sida. Ska kolla klart Pojken i glaskulan snart och sedan blir det frukost. Skriver mer sen. 
 
Puss!
 

Let her go.

Kategori: Music

Passenger.

iPad mini.

Kategori: Generally

Seasons in the sun.

Kategori: Today

Lördag. Underbar dag verkligen. Dock är jag helt slut, ont i huvudet och bara allmänt trött.
Fick min iPad mini imorse när Neil kom hem från NY. Åh jag är så glad. Känns som jag har fått så himla fina saker de senaste. Wiihoo i alla fall!!
Har legat och pillat med den nästan hela dagen. Läst en bok och varit ute med Hector. Vädret har varit rätt så bra idag, men har ändå inte varit ute mer än 40 minuter typ. 
Nu ska jag fortsätta läsa boken på paddan och sedan ska jag bara vila. 
Ligger med en skål godis och gottar mig också, ibland har jag det ändå sjukt jäkla bra.
 
Puss på er alla.

love.

Kategori: Clothes

I'm so happy.

Kategori: Clothes

Köpt mig en jättesnygg belstaff väska. So happy right now.

2 veckor.

Kategori: Today

Japp, idag har jag varit här i 2 veckor. Ingen hemlängtan eller jobbig känsla i kroppen överhuvudtaget Riktigt bra har jag det här!
 
Ska väl berätta om dagen också. Inte för att den var så annorlunda än de andra men ändå.
När jag kom till skolan var vi typ 4 pers i klassen (alla var ute igår) så jag trodde inte att de skulle komma några fler men sedan droppa det in några ändå. Den första lektionen var så seg, alla var helt sega och ingen sa någonting typ. 
Nästa lektion var väl bättre, men ingen höjdare heller egentligen.. Hade eftermiddags lektion idag också vilket var rätt så segt men vi såg på film hela lektionen så ska ej klaga.
Satt därefter och fika med John i två timmar vilket var mycket trevligt! 
Tog bussen hem och har nyss ätit middag och nu ska jag fortsätta kvällen med en Beck film.
 
Puss på er.

Té.

Kategori: England

Innan jag åkte hit har jag aldrig gillat té. Eller jag menar, jag har väl druckit det någon gång med massa honung liksom men aldrig verkligen tyckt om det men sedan jag kom hit har jag börjat dricka flera koppar om dagen och jag älskar det helt plötsligt. English Breakfast Thea är det bästa som finns. Hittills idag har jag fått i mig 4 koppar.  England är ju känt för sitt té - drickande och ja England har välkomnat mig mycket väl och jag är från och med nu en trogen té älskare. 
Ville skriva någonting så det fick bli detta.
Puss på er.
 
 

Rule the world.

Kategori: Clothes

Why do we like America so much?

Kategori: Generally

Har under en tid funderat himla mycket över detta med att alla älskar USA. Det finns allt möjligt med amerikanska flaggan, dörrmattor, bikini, kläder, skor, osv. osv. Varför är vi sådana amerika älskare? Jag menar, jag har alltid gillat USA enda sedan jag var liten, något som efter två månader i landet har avgått. Det klart att jag fortfarande gillar USA i sig, billiga kläder, häftiga byggnader, kändisar osv. osv. men varför måste jag ha en bikni med amerikanska flaggan på? Varför går jag in i en engelsk butik, Primark, och ser att ALLA coola t-shirtar har någnting med amerika att göra?! Jag vill helst inte gå runt med en tröja som det står HOLLYWOOD tryck över hela bröstet när tröjan inte ens är därifrån. Makes no sense för mig verkligen. Vad tycker ni? 
Jag kanske överdriver lite kring det hela men jag tycker det känns så dumt alltihop. I själva USA så har de inte ens kläder med sin egna flagga, men här på andra sidan jorden så springer jättemånga omkring med den. Det är så konstigt för mig bara. Jag har säkert tyckt helt annorlunda tidigare men jag har nog förstått nu att det hela är lite pinsamt faktiskt. 
Skriv gärna vad ni tycker, är jag ensam att känna såhär?
 
 
Why?

Senaste.

Kategori: Lists

I have a thing for these...
 
Senaste...

Bok du läste:
 The Carrie Diaries.
Personen du fick mail av: Twitter
Personen du fick brev av: Hmm.. Min moster på min födelsedag.
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Min familj här då, i måndags.
Vad har du gjort idag: Jag har varit i skolan osv.
Var det kul: Helt okej.
Hur tidigt stiger du upp: Halv 7 typ.
Vad ska du göra ikväll: Bara vila! och äta middag.
Är du seriös: Beror på vad.
Vad är du allergisk mot: Ingenting.
Var har du ont: I magen..
Använder du hårspray: Nej.
Kan du stå på händer: Ja
Favoritserie: Just nu? Revange.
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Gör jag väl.
Är du glad nu: Ja men seg och illamående..
Var du glad igår: Ja.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja!
Vad dansar du till: Musik.
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: en underbar stad.
Kan du sjunga: Jadå.
Mer värt än guld: Min familj.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti. men älskar makaroner också
Ett land jag helst vill besöka: Australien.
Ska bli skoj: när helgen kommer.
Ska inte bli skoj: Att åka härifrån..
Sparar till: Resa
Väntar på: Ingenting faktiskt.
Pålägg som gäller: Ost eller skinka elelr något sånt.
Dagens dryck: Vatten. och té.

275.

Kategori: England

Hade skola som vanligt idag så det är väl inte så mycket att säga om den saken. Åt lunch med Cris och John i Stephanos lägenhet med massa andra också. Sedan tog jag bussen hem direkt för jag mådde rätt så dåligt. Ont i magen och känner mig allmänt yr. Det är nog bättre imorgon! 
Nu har jag druckit en kopp té och ligger i sängen. Ska försöka sova lite och hoppas att "sjuk" känslan försvinner till imorgon för jag vill inte missa skolan då!!!
Puss

I just smiled at these pictures.

Kategori: Photos

 
 

Cuddling session with my pillow.

Kategori: England

Lite cuddle session med min kudde nu såhär på kvällskvisten. 
Jag har sett på en Beck. *Älskar Beck filmer helt plötsligt!!! 
 
Ska upp om några timmar och är redan taggad för en ny dag! 
Min nya positiva inställning till saker har gjort varje dag till något fantastisk. Gud vad jag låter poetisk nu, är nog för trött helt enkelt.
 
Natti på er.

My room here.

Kategori: England

Fick en fråga för någon dag sedan om att lägga upp bilder från hur jag bor osv. Här kommer några bilder på mitt rum :)

Tuesday.

Kategori: England

Nu sitter jag i min säng och har fått på mig myskläder. Har nyss ätit en god middag och tittat på vänner.
Imorse var det bara jag som åkte till skolan, båda barnen var hemma sjuka men inte jag inte, jag hoppade på bussen som förövrigt tog mer än en timme för trafiken var sooo slow... 
I skolan fick vi en ny elev, John som kommer från Malmö. Trevligt med en svenk tycker jag. Så kan man reta Syd amerikanarna lite med att snacka svenska lite då och då för de snackar ju alltid spanska så man inte fattar någonting... Que?!?!
 
Åt lunch på McDonald's?!?! Whyy did I do that? Nä men det var helt okej ändå. Tog en dubbelcheese och en vanilj milkshake. Det var jag Crist, John och Sebastian. Dock är jag den enda som har afternoon classes which was quite booring today... 
Efter skolan gick jag på stan och letade efter skor men hittade självklart ingenitng. När man verkligen behöver något så hittar man det aldrig. Varför är det så??
Tog bussen hem vid halv 6 och som sagt så har jag nyss ätit middag. 
Ska nog snart göra mig iordning för sängen och sova. Var riktigt trött idag så sova måste jag göra tidigare idag!
Puss på er!!

Outfit.

Kategori: Clothes

Marilyn Monroe

Kategori: Quotes

"This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And honey, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about." 

just a simple qoute.

Kategori: Photos

This monday turned out to be really good.

Kategori: England

Ligger i sängen nyduschat, klar med annisktet och pyjamas klädd! Åh så härligt det är att bara ligga här med en kopp té och njuta av livet.
Trots att jag ska upp tidigt imorgon så gör det ingenting för jag längtar redan till frukost, haha. Varje kväll så längtar jag tills morgonen när jag får godaste frukosten. Hihi. 
 
Livet flyter på här och jag har det hur bra som helst hittills. Trots att det är mycket rutiner så gör det ingenting för jag är bara glad att få vara här.
 
God natt från lilla mig
 
C

Minnen.

Kategori: Photos

Today's.

Kategori: Lists

Dagens humör: Trött men glad.

Dagens mående: Lite huvudvärk men annars har det varit tiptop.

Dagens borde: Inte en aning? Har inte så många måsten i mitt liv just nu. Förutom skolan då. Jag kanske borde ta en dusch?...

Dagens frisyr: Uppsatt i en boll.

Dagens smink: Mascara och puder.

Dagens klädsel: Svarta jeans, mitt favvo skärp från B. och en grå hoodie. Min North Face jacka och bally kängor.

Dagens planer: Har redan gjort dagens planer men kvällens planer är att äta, se på beck och sova!

Dagens materiella vill ha: iPad mini.

Dagens fundering: Ifall Jay kommer ifrån Nord-Korea eller Syd...??? han kan ju inte prata engelska så jag förstår ju inte heller vad han menar...

Dagens beroende: Tuggummi kanske..

Dagens tråkigaste: Ingenting har varit speciellt tråkigt idag :)

Dagens längtan: Hmm.. Längtar efter... Jag vet inte haha. Tills jag får min lön kanske?

Dagens superlängtan:  Till att Ellen och Kajsaclara kommer hit!!!

Dagens tidning: Ehhh. Inte läst någon tidning idag. Hehe

Dagens låt: Popular Mechanics for lovers - Beulah

Dagens saknad: Min stora tjocka gråa halsduk.

Dagens skratt: När Stephania blev utslängd från restaurangen för hon hade med sig en macka. haha.

 

Me gusta.

Kategori: England

Idag... Vad har jag hittat på? Jag gick i skolan hela dagen tills klockan halv 4. Min sista klass var rätt så rolig faktiskt vi var bara några få vilket är skönt får då får man mer tid med läraren. Rob heter han och verkar jättetrevlig och han är faktiskt den enda av mina lärare som har en riktig brittish accent så han lär ju bli favoriten. 
Efter skolan gick jag med några kompisar på stan. Hittade massa fint men köpte ingenting, varför? Ja, jag vet inte faktiskt. Hade tänkt att köpa massor sedan så bara händge jag tillbaka allt... Hmm.
Sedan tog jag bussen hem och självklart somnade jag och vaknade upp när jag skulle gå av, av att busschaffisen (min kompis, hehe) ropade på mig för han vet vart jag går av. Tur att de finns snälla människor!!! 
Nu har jag gjort färdigt min läxa och väntar på att Neil ska komma hem så vi kan äta middag. 
Puss på er mina kära läsare 

And I'm back in school.

Kategori: England

Oh no...

Kategori: Generally

Monster in Law.

Kategori: Films

Ett litet tips på en rolig film!
 

Style.

Kategori: Clothes

Har suttit lite och kollat runt på killkläder och trender. Har kommit fram till vad jag tycker en kille ska ha på sig. Rätt så simpelt men jag gillar det!
 
 
En keps med en snygg t-shirt samt ett bar ball brallor. Gillar gymnastikskorna till vardags dessutom har dessa väldigt coola färger som gör dom ursnygga. 
 
Snapback/Dsquared t-shirt/ Dsquared jeans/New Balance shoes.

Another snowy day.

Kategori: Today

Ännu en snöig dag lyder rubriken och ja det var det verkligen. Vaknade vid halv 11 av att frukosten serverades och det bjöds på egg och bacon mcmuffin. Mömmmaaaa!!!
Åt lite frulle och sedan såg jag på lite mer Beck haha har blivit fast i de filmerna nu.
Åkte sedan till Watlington och åkte pulka. Det var jättekul dock lite för jobbigt när snön åkte in i öngen... Vi åt jättegod middag och såg på Monster in law. Har haft en perfekt söndag och hoppas på massa snöö imorgon så jag slipper åka till skolan, hehe. Tror dock det kommer bli skola ändå.
Puss på er alla nu ska jag sova :)

Cozy sunday.

Kategori: England

Wish all my days were like this.

Kategori: England

Legat framför brasan hela kvällen och bara haft det allmänt bra. Såg någon amerikansk film som var okej. Tittat på videos och ätit glass. Vilken underbar dag jag har haft. Imorgon blir det egg mcmuffin till frukost och jag är helt excited för jag ÄLSKAR det. Hoppas absolut på en lika bra dag som denna imorgon.
Har dock haft huvudvärk idag så den får soppas under mattan tills imorgon.
Natti på er alla.

So tired.

Kategori: England

Some pictures from the past few days.

Beck - Monstret.

Kategori: England

Ligger och ser på Beck med jordnötter och en kopp té.
Njuter så att säga!!!

 

Saturday.

Kategori: Generally

Hallå hallå!
Idag har jag åkt pulka med Mia och Moa. Sedan gick vi på puben en stund. Är helt slut idag vet inte varför.. Jag sov ändå väldigt länge inatt.. Aja. Det är skönt att vara ledig och bara kunna slappa hela dagen. Ännu en sådan dag imorgon. Underbart!
Igår kväll var vi ute i snön så jag tog lite bilder,
 

Appreciating.

Kategori: Generally

Sedan jag kom hit har jag verkligen förstått hur skönt det är att bara vara. Tidigare har jag alltid velat hoppa runt och göra saker hela tiden. Nu har jag verkligen fattat hur skönt det är att bara ligga i sängen och kolla på film eller något annat mysigt. Jag tror mycket det har att göra med hur mycket jag jobbat den senaste månaden. Jag har inte riktigt kunnat pusta ut även fast jag hade någon ledig dag så hann jag inte riktigt varva ner innan jag skulle till jobbet igen. Jag är så himla glad att jag kan vara här nu och ta in alla upplevelser som jag är med om. Jag är så tacksam att jag får vara här hos en underbar familj, ett helt fantastikt ställe att bo på och lära känna massa trevligt folk. Allt känns så mycket bättre denna gånen än när jag var i USA. 
Tack mamma och pappa för att ni fixade allt detta åt mig och tack Mia och Neil för att jag får bo hos er och vara en del av er familj denna tiden jag ska vara här.
Vill bara få ur mig detta, hehe.
 
Puss på er alla!
 
 
Mina älskade föräldrar!
 

Snowy friday.

Kategori: England

Skolorna stängde tidigare idag vilket betydde att jag fick tid att gå på stan med familjen lite. 
Innan det så åt jag lunch med mina kompisar på Wgamama som är typ asiatisk mat. Åt koreansk mat tillsammans med Jay. Han försökte lära mig vad sakerna var å så men han kan ju knappt någon engelska så det var lite svårt för honom. 
Sedan köpte jag sminkborttagning för en hel förmögenhet så jag kommer ha perfekt hy från och med nu! Wiie på mig.
 
Ikväll ska vi äta chili och bara mysa. Har skypeat lite med mamma och pappa. Vad har mer hänt? Hmm.. Inte så mycket jag är ganska trött så kommer nog bli en tidig kväll men det är alltid skönt. 
Det har snöat jättemycket här och hela trädgården är täckt med ett tjockt lager av snö. Imorgon ska vi åka pulka och snowracer, wihihiho. 
PUSS 

Dagens första kaffe. @Starbucks.

Kategori: England

Sitter och små pluggar lite på starbucks med godaste kaffen som company. Bussen gick jättefort idag så har suttit här ett tag. Idag är det fredag vilket är grymt skönt!!

Nu ska jag gå till skolan alldeles strax :)
PUSS

Almost there.

Kategori: Photos

On my bucket list.

Pizza Express.

Kategori: England

Har varit och ätit middag på Pizza express med Moa och Hugo. Jag åt Canelloni pasta och de andra åt Margarita :)) blev en chocolate fudge cake till efterrätt som jag och Moa delade på. Kom hem vid 8 och har suttit och skrivit lite lista på vad jag behöver handla för saker i helgen. Lite smågrejer typ sedan har jag ju en vill ha lista också. Har ju gott runt nu i stan hela veckan och hittat tusen saker jag vill ha, bl.a. silver converse och en jättesnygg jeans skjorta från TopShop. Livet är hårt när jag dessutom funderar på att köpa en iPad mini också. Neil kan köpa den billigare i Usa nästa vecka dock så ska väl inte klaga.
Har varit trött idag och bara allmänt seg. Kanske p.g.a. vädret? Det är trist väder här hela tiden. Har haft sol i typ 10 minuter någon dag sedan jag kom hit. Idag har jag dessutom varit här en vecka. Wihoo, på det!
 
Nu ska jag sova för att vakna i hopp om att det är snöstorm och jag slipper gå till skolan. hehe!
Ha det bra så skriver jag imorgon igen.
 
Cross your fingers for me, please.

10 things you didn't know about me.

Kategori: Generally

  1. Jag älskar att köra bil.
  2. Jag älskar att skriva.
  3. Jag har tusen olika klädstilar som jag använder mig av.
  4. Mina händer och fötter är nästan alltid kalla.
  5. Jag älskar vanilla latte.
  6. Min favorit mat är familjen Carlssons currykyckling m. pasta.
  7. Jag har 7 kusiner och jag är yngst.
  8. Innan jag somnar räknar jag alltid ut hur många timmars sömn jag kommer få.
  9. Jag drömmer alltid jättemycket och så kommer jag ihåg drömmarna.
  10. Jag köper hellre skor och väskor än kläder.

School update.

Kategori: England

Sitter i skolan och har lite rast. Vi var 8 personer av 16 i första klassen eftersom nästan alla här hade varit och festat igår. Det var i för sig rätt så skönt att vi var så få för då fick jag mer hjälp av läraren. Vi hade writing assessment och jag fick bra betyg av läraren. Skriva är ju min starka sida så det var kul att hon tyckte om det.
Nu ska jag ha nästa lektion och sedan blir det lunch. Jag är redan hungrig.
Ikväll ska jag med mina värdsyskon på restaurang för Mia ska på föräldrarmöte. Det blir nog mysigt att umgås med dom lite :)

Puss puss skriver ikväll!!

This makes me kind of sad.

Kategori: Generally

 

LONDON/STOCKHOLM. En helikopter störtade i morse i London efter att ha kolliderat med en byggkran.

Tolv personer skadades och två personer dog - piloten var en av dem.

Bilder från olycksplatsen visar hur vraket efteråt låg brinnande mitt på en gata.

– Smällen var öronbedövande, säger vittnet Al Hajibangura till Aftonbladet.

Teenager Posts.

Kategori: Quotes

Some moments in life.

Impossible.

Kategori: Music

The winner of X-Factor UK

Que?

Kategori: England

En onsdag. Lill-lördag och thai food. 
 
Åkte till skolan som vanligt. Efter första lektionen så bekantade jag mig lite med några nya killar i min klass, Moises och Cristobal, Moises är från Spanien och Cristobal är från Chile. Haha dom pratar så mycket spanska jag jag går runt hela tiden och säger, Que? eller Habla Inglés?!?!?. Haha. Åt lunch med ungefär samma personer som igår. Vi åt thai idag vilket var super gott! Sedan åkte jag hem och skypeade med Ellen och Kc. Mysisar dom är som kommer hit jättesnart!! Wiiieee.
Hämtade barnen och har ätit hemlagade fiskpinnar med pasta, mummaaa!!! Ska ta en dusch och sedan skypea med David för vi har 2års jubileum idag. Tänk att vi varit tillsammans så länge. Grattis till oss! 
PUSS på er alla som vanligt!
 
Sweden/South Korea/Mexico
 
 
 
När jag kom hem fick Hector låna mina kläder. söt va?!?!?!

Skirt...

Kategori: Clothes

Not a very nice picture of my though...
 
Linne/Primark, Kjol/Superdry, Bälte/B., Skor/Primeboots

This is so me.

Kategori: Photos

Bring a book and read.

Kategori: England

Måste bara ta upp någonting som jag verkligen har tänkt på med England. Det finns ju massa skillnader från Sverige men detta är en grej jag verkligen funderat över.
Varje morgon när jag går på bussen och säger godmorgon till den snälla busschaffisen så tittar jag in på alla som sitter och läser, ja, ALLA läser på bussen. Det finns inte ens någon som sitter och lyssnar på musik, halvsover eller bara sitter, utan alla läser och jag förstår inte varför vi inte har det så i Sverige. Jag menar, när jag stiger på bussen hemma i Sverige så finns det knappt någon som läser, de flesta lyssnar på musik för det gör nästan alla hemma, men här. Inga hörlurar, ingen musik, ingenting. Förstår inte varför? Jag känner mig jättemobbad när jag sätter mig bredvid mannen med den stora rocken och hans bok när jag sitter där med musik i lurarna. Jag tänker såhär: Kan det vara så att alla läser på bussen för att de flesta åker en längre stäcka än jag gör hemma? Det är ju ändå 30-40 minuter med buss här om man jämför med hemma där det tar 15 min. Men jag menar, när man åker ut till långedrag på vagnen, hur många sitter och läser då? Någon enstaka kanske. Jag är fashinerad av all denna läsningen. Till och med lilla tjejen i skoluniformen tar upp sin iPad, och vad gör hon? jo, läser en bok på den. Jag förstår ingenting. Så, imorgon packar jag ner boken i väskan så jag är precis som alla andra. Ska se om det känns bättre. 
Förlåt för ett väldigt förvirrande inlägg men var bara tvungen att skriva om detta.
 
Btw, ska berätta mer om de olika personerna på bussen någon dag med eftersom jag åker samma buss varje morgon och bussarna inte går speciellt ofta så är det nästan alltid samma personer på,(jag är bra på ansikten), så jag har mina olika fantasier om dem, vad de gör när det går av bussen, var de bor, ja allt möjligt. Känns inte som jag har någon privatliv när jag bara håller på att tänka mig in i andras men actually I do. 
Godnatt alla. 
PUSS

Primark.

Kategori: Clothes

På primark så kan man hitta små fynd ibland så idag när jag hade lite tid innan bussen skulle gå så var jag inne en snabbis och hittade två, eller egentligen tre saker som jag köpte. Ett helt vanligt grått linne som kostade 30 spänn. Haha hur billigt? och sedan ett par stumppyxor med stjärnor på vilket jag tycker är fräckt :p, köpte även iPhone vantar till Mia för hon var fashinerad av mina andra så hon fick sig ett par :)
 
Dessa kostade 3 pund vilket är ca 35 kronor.
 

Advanced.

Kategori: England

Nu har jag gått min första riktiga skoldag vilket var quite nice. Jag blev placerad i Advanced which is the hardest. Grammatiken i lektionerna var rätt så svår faktiskt så jag har en del att jobba på. Jag slutar tidigt denna veckan vilket är väldigt skönt så jag kommer hem runt 3 och idag så gick jag ut med Hector en runda sedan åkte vi och hämtade kidsen på skolan. Har ätit korv och potatismos, lite mer fancy än det låter var det faktiskt. Det var liksom ingen halv special vi satt och åt. Engelsk korv som är jättegod, baked beans, grönsaker och potatismos. Såg på Friends till middagen vilket man alltid älskar. 
Livet flyter på som det ska. Har kommit in i rutinerna här mer och mer vilket känns bra. Det känns inte jobbigt att åka till skolan utan mer ganska kul. 
Åt lunch med några från skolan på Pizza Hut. 
Donomiq/Mexico, kommer inte ihåg hennes namn/Colombia, Jag, Jay/Syd Korea, Lucas/Colombia
 
 
 
 

I want you.

Kategori: Clothes

Converse will always be fashion.

My thoughts.

Kategori: Photos

Tired of all those negative qoutes. Smile at life, you only live once.

Let me see you smile.

Kategori: England

 a 

South America.

Kategori: England

Okej måste väl berätta om dagen nu då. Klockan 07:40 ropa Mia att det var frukost så gick ner och åt och världens bästa extra mamma som hon är var allting redan framdukat och klart för att äta. Sedan tog jag bussen klockan halv 8 till Oxford. Det tog ganska långt tid för det var köer men kom ändå i tid och var där ganska långt innan start ändå. Fick gå till ett rum och skriva tester, reading, speaking and writing tests. Efter det var det lunch så jag gick med en tjej som heter Luisa och åt på Costa. Tog en wrap med massa godsaker. Vi gick runt i stan ett tag i affärer och prata å lite så. Lektionen började igen klockan halv 1 och sedan slutade vi klockan halv 4. Då gick jag med några från skolan och kollade runt i stan, var där Harry Potter spelas in och lite så. 
Alla i skolan kommer från sydamerika, åtminstone nästa alla. Inga europerer vad jag vet än så länge men får ju en ny klass imorgon så får se då! Luisa som jag umgåtts med mest är från Argentina men pratar ändå hyffsad engelska. Dock finns det vissa (typ de flesta) som pratar riktigt usel engelska, taskigt av mig att säga som jag vore ett proffs då men de har väl inte haft samma möjligheter som jag har haft. Tycker ändå det är duktigt av dom att de åker hit och är motiverade liksom. En kille är från Japan och är 28 år, (han fick visa med fingrarna hur gammal han är för att han inte kunde säga det, då förstår ni), ändå vill han liksom försöka nu fast han är 28 liksom. Skolan verkar helt okej. Vissa saker är very strange men det blir nog bra :) Gäller att ha rätt inställning så blir det säkert kul. 
Kom hem vid halv 7 och har ätit middag, badat och fått goaste annsiktsbehandlingen av Mia. Ska skypea lite med David sedan sova. 
Hoppas ni alla har det super. I miss u very much. 
 
 
PUSS

School.

Kategori: England

Har borjat skolan idag och det ar bara massa manniskor fron Brazilien. Haha! Har gjort ett test och e klar forst sa vantar po de andra nu. Ska fo mitt schema snart. Excited.
Puss po er skriver nar jag kommit hem!!

F.R.I.E.N.D.S.

Kategori: Photos

Only real F.R.I.E.N.D.S. lovers will understand this.

Mamma Mia.

Kategori: England

Har ätit jordens godaste söndagmiddag med familjen. Det heter typ ChickenParmesan fast jag är inte hundra på namnet. Så var det med potatis, ärtor och gooodaste såsen! 
Har fixat min nya telefon så har numera två telisar vilket är rätt så jobbigt men det gör inte så mycket ändå. 
Har sett på Mamma Mia som söndagsfilm och skypeat lite med David. Nu ska jag skypea lite till med Moa på andra sidan jorden och sedan ska jag sova :)
Första skoldagen imorgon. Exciting.
NATTI

Oh sunday, I love you.

Kategori: England

Söndag. Bästa dagen i veckan enligt mig. Låg i sängen tills klockan halv 12 då det serverades frukost som mer blev brunch men det var jättegott och jag mumsade i mig två muffin med scrable eggs och bacon. Gatt.
Har varit ute med Hector på fälten. Solen sken och det blåste knappt någonting så det var väldigt skönt. Jag valde att take a walk istället för att gå ut och springa.
Nu sitter vi och dricker lite bubbel och bara tar det allmänt lugnt. Tog några bilder när vi var ute.
 

SPK.

Kategori: Q/A

 
Absolut så gör jag gärna det!
 
Anledningen till att jag är här i England är för att lära mig bättre engelska och få ut någonting av detta året och det jag ska göra är att gå i skolan inne i Oxford som är en typ spårkskola av något slag, jag kommer gå med människor från massa olika länder. Kanske även Sverige men det vet jag ingenting om. Jag bor ungefär 30 minuter ifrån Oxford och ca 1-1:30 timma från London city. Tänk dig den engelska landsbygden.
Familjen jag bor hos är goda vänner med min familj i Sverige och mamman, Mia, är från Sverige och talar mestadels svenska med barnen så barnen förstår nästan all svenska men de talar helst engelska. Neil är från England men han förstår lite svenska och kan tala lite grann. Barnen i familjen består av Moa som är 9år (jätteosäker på det dock) och Hugo som är 13år. Dom är jättegulliga och snälla :) Sedan så har ju familjen självklart en hund också. Hector. Världens mysigaste hund verkligen.
 
Jättekul med kommentarer så fråga på ni!!!
PUSS

Simple.

Kategori: Photos

Nelson Mandela

Kategori: Quotes

"Education is the mst powerful weapon, which you can use to change the world"

You put your arms around me and I'm home.

Kategori: England

Ligger i sängen nu och alldeles sova ville bara uppdatera lite om kvällen och så. 
Nästan hela eftermiddagen låg jag i sängen och bara lyssnade på bra musik, skypeade lite med mamma och pappa, Hanna å så. Det var helt underbart att bara ligga ner ett tag och inte bry sig om någonting utan bara vara för ett tag.
Till middag bjöds det på Paella vilket jag lade upp bilder på för maten var fantastic!!! Druckit té och ätit pepparkakor med hela familjen samtidigt som vi såg på ''Double Jeopardy'' jag tycker den var bra faktiskt. 
 
Imorgon blir det självklart sovmorgon och sedan sade Neil något om att göra english breakfast vilket absolut skulle uppskattas så jag håller tummarna, eller som man säger här, I cross my fingers. Sedan får vi se, jag är happy med allting!
 
Nattinatti på er. Ni sover säkert men ändå. 
PUSS

Paella.

Kategori: England

Forgive is not forget.

Kategori: England

Har varit ute och sprungit, blev jagat av typ 50 hundar och en man som red på en häst. Nej men de jagade väl mig inte men det kändes nästan så. Direkt efter jag var en bit bort ifrån dem så kommer det typ 50 personer ridande på jättestore hästar så blev skitskrajj. Mia sa bara, Lilla gumman det är engelska landsbygden. Well, I suppose so.
Har duchat och ätit pizza + lördagsgodis. Sedan har jag sett på Revenge med Moa. Det är en ny serie som går en gång i veckan. Endast två avsnitt har kommit ut men den är svin braaoo så ska följa den!!
Nu lagar Mia mat och jag tänkte se på någon film eller så. Får se helt enkelt. Var även på nomenad med nutteman med Moa. Kallt men skönt!
 
Ska även försöka ta lite bilder med systemkameran snart så ni får se lite kvalité.
PUSS
 

Have a good morning, enjoy being you.

Kategori: England

Vaknade upp vid halv 10 och har legat kvar här i sängen sedan dess. Börjar bli lite hungrig så jag får väl gå ner strax eller något. Är ganska trött fortfarande men det var skönt att sova ut. Vaknade flera gånger tidigt imorse men bestämde mig för att somna om och säger som pappa. När man väl somnar om igen är det något av det bästa som finns. 
Idag har jag inte en aning om vad vi ska hitta på. Tror det är en slapp helg med bara tv-tittande, god mat och lördagsgodis. Ska försöka på mig en löprunda också men vi får se hur det blir med den saken. 
Vill tacka alla som kommenterar med små gulliga kommentarer här på bloggen också! Det värmer verkligen.
Skriver mer senare!!
Puss på er.

Winnie the Pooh.

Kategori: Photos

 

Nightynight.

Kategori: England

Nu ska jag alldeles snart sova trots att klockan inte är mer än halv 11 en fredagskväll. Jag är i alla fall så vad jag man göra liksom? Har ätit fish and chips till middag och sedan hemlagad vanilla ice cream med chokladsås. Mumma!!
Engelskan sätter väl sig mer och mer hela tiden fast det är svårt att ändra sin accent... Försöker så gott jag kan. Prata långsamt och tänka efter så ska det nog gå bra. 
Imorgon ska jag nog ut och springa, hade jag tänkt. Måste komma igång med träningen nu. Blir galen på mig själv när jag bara flyttar fram det hela tiden..
Är excited för måndag faktiskt men ändå nervös som satan. Well well...
Ha det så bra allihopa. 
PUSS

PRL.

Kategori: England

This song is lovely.

Kategori: Music

 
I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most

I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half-alive
Now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
[ From: http://www.elyrics.net ]

From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long
Just to feel alright
Remember how to put back
The light in my eyes

I wish I had missed
The first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back you don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?

Hector and I.

Kategori: England

Sems like I have this thing with dogs. They always following me. Shouldn't be complaining about it. Infact, I love it.

Jansson's temptation.

Kategori: Food

Haha måste berätta en ganska rolig grej. Åtminstone så tycker jag den var rolig.
Igår när jag och Neil åkte hem från flygplatsen så pratade de om mat på BBC 2. Jag satt väl och halvlyssnade men så hörde jag något om Sweden men fatta inte riktigt så började Neil skratta så frågade han om jag förstod så  sade jag nej inte riktigt så sa han, ''They talk about Jansson's''. I started to wonder, what is Jansson's? 
Sen hör jag någon försöker säga Janssons på radion så hör jag, Janssons temptation. Så skrattar jag till och har precis förstått vad det pratar om. Janssons frestelse som vi har på julbordet. Ganska komiskt att de pratade om den maträtten just igår när jag landade också. 
Jag tycker det var ganska roligt ändå. 

Strange weather.

Kategori: England

Har varit och lämnat barnen på deras skola och sedan på Waitrose och handlat mat. Efter det blev det walk med doggen i lite mer än en timme. Skönt så skönt. Nu har jag och Mia druckit kaffe och ätit muffin, eller hehe jag åt en toast också. Mumma med engelska gosaker.
Nu ska jag vila lite och sedan efter lunch tid ska vi in till Oxford och checka skolan och även sedan till Bicester village för lite shopping. Wiiie.
Puss på er alla jag har det toppen!

Good night.

Kategori: England

Framme.

Kategori: England

Nu har jag varit framme ett tag så har hunnit äta middag och packat upp. Det var jättegod middag vilket passade utmärkt eftersom att jag var så hungrig så varenda potatis och resten bara rann ner i magen, hehe. Mums!
Nu ska jag bara lägga mig ner och titta på något. Typ Jönssonligan eller Mia&Klara. Imorgon bitti har jag tänkt att gå upp tidigt för att följa med Mia på äventyr. 
Ska åka in till Oxford och kolla på skolan och sedan även gå runt lite där. I helgen ska vi bara ta det lugnt. Äta fish and chips och lördagsgodis. Mia berättade precis de enda två svenska orden som används i huset. Grovköket (där finns typ flingor och lite annat smått och gott), även lördagsgodis. Sedan pratas det svenska lite då och då men barnen var överlyckliga att de slipper prata svenska med mig. Haha.
Nu är klockan snart nio här och Mia ropade precis Lights out kids, jag har fortfarande tänt så jag antar att hon inte menade mig. Haha.
Godnatt på er. Vänner, släkt och alla ni andra!
 

Landvetter.

Kategori: England

byebye best friends.

Kategori: Generally

Har precis sagt hejdå till mina älsklingar som var här på lunch. Kommer sakna mina pinglor så mycket!!
Ska packa ihop det sista sedan är det nästan dags att åka till flygplatsen. SJUKT!
Är väl lite mer nervös nu men äh, allt kommer gå bra ändå. Har fixat lite filmer till datorn så jag har något att göra på flyget. Tänkte köpa en kaffe så jag håller mig vaken också. Mamma har packat ner tusen kilo godis i väskan så när jag kommer tillbaka är det nog en rullande Camilla. hehe. Ostbågar och svensk dam tidning till familjen. 
 

iiiiiihhhh.

Kategori: Generally

Nu närmar det sig verkligen till avresan. Om bara några timmar så sitter jag på flyget. Är ändå rätt så avslappnad kring hela grejen men det känns som att allt kommer gå så fort och jag kommer knappt hinna stadga mig där innan jag ska hem igen för 50 dagar är inte alls mycket. Åker hem igen den 1a mars på kvällen så det är ju jättesnart!
Nu ska jag snart ta en tur med mamma till MediaMarkt för försöka hitta en adapter annars får jag väl köpa det på flygplatsen. Sedan kommer Kc och Ellen hit på lunch så det blir mysigt. 
Har precis sagt hejdå till David och det var inte alls så jobbigt som det kunde blivit så det var skönt att det gick såpass enkelt ändå. 
Nu ska jag duscha sedan blir det som sagt MM.
 
PUSS

Present.

Kategori: Generally

Mami köpte en jättefin smink väska som jag hade tittat på tidigare i veckan. Vet inte om den är till för att ha sminket i egentligen men jag tycker den är bra som det!
 
OrdningochReda - 50% på 150 kr från NK
 
 

Who invented fashion?

Kategori: Clothes

Är väl egentligen ingen expert på det här med outfits bilderna men ni ser säkert lite ändå.
eg
Byxor: (+) People - Guapa
Strumpor: Guapa
Tröja: Rear - Guapa
Mössa: Mormor har stickat
Sjal: Egypten

I wont regret.

Kategori: Today

Idag vaknade jag upp hos David ensam i huset klockan 10:30. Bara lilla Olga och jag hemma så vi gick runt och myste lite. Sedan åkte jag hem och åt kebabrulle. Mamma och mormor var här så satt och pratade med dom ett tag sedan begav jag och mamma oss till staden för att köpa jackan men när vi var där så visade det sig att min underbara pappa redan hade köpt den i smyg. Så glad jag vart!!!!
Jag och Ebba gick på stan tills klockan 15 och sedan träffade jag Ellen och Kc en snabbis för jag var tvungen att åka hem och börja med packningen. Nu har jag packat klart nästan allt förutom typ tandborste och lite andra vettiga saker. Börjar bli lite smått nervös men det kommer bli så bra allting!
Världens bästa Ebba som jag kommer sakna sönder!

The North Face.

Kategori: Clothes

Mamma om du läser detta så vet du precis var du hittar den också. Storlek XS. 
PUSSS

Heaven 23.

Kategori: Today

 
Världens bästa dag, och världens godaste räkmacka!

Dag 3 - Januari.

Kategori: Lists

Mina rädslor
 
 
Jag är rädd för att bli ensam. För att jag en dag ska vakna och så är alla borta och jag blir helt ensam och har ingen att vända mig till. Jag tycker inte det är obehagligt att vara ensam hemma typ utan mer att jag ska vara helt ensam och inte ha någon nära som bryr sig och finns där för mig. Det känns som jag skulle vara så liten och inte veta riktigt vad jag skulle ta mig till. 
Finns säkert fler saker. Åskan, tjuvar, småkryp, osv.

Planer.

Kategori: Today

Vaknade nyss och ligger i sängen med Toste och gosar. 
Ska ta en dusch tänkte jag och sedan ska jag träffa David för vi ska fira vår 2års dag. Lite i förväg för jag är inte hemma nästa onsdag när vi egentligen har den. Vi tänkte åka till Heaven 23 och äta räkmacka och unna oss lite. Sedan kanske vi ska på bio, tror det blir så :)
 
Berättar mer senare! Ha en trevlig dag alla ni läsare :)
 
 

Surprice.

Kategori: Generally

Igår efter middagen åkte jag till stan för att träffa mina bästa kompisar, Ellen och Kc. De hade fixat lite surprice för mig eftersom jag åker redan om 2 dagar. Först när vi träffades så fikade på ett jättemysigt ställe och de betalade allting så jag blev jätteglad. Sedan åkte vi till Condeco och åt lite kvällsmat och satt där ett tag sedan åkte vi hem till min kompis och hängde där hela kvällen. Jättemysigt och guuud vad jag kommer sakna dom :( Som tur är har de bestämt att åka till London på sportlovet så vi kommer ses snart igen!!
 
 

Min nya hatt.

Kategori: Q/A

Fick en fråga av Moa varifrån jag köpte hatten någonstans.
Jag köpte den på Beyond Retro som ligger under Top Shop i Arkaden :) De fanns massa fina andra färger också men kunde inte riktigt bestämma om jag vågar köra på någoln färg än så länge men ska leta runt i England också!
Saknar dig också gumman!!!!

New York.

Kategori: Clothes

T-shirt: New York
Skärp: Guapa
Jeans: Weekday
 
 

Ba ba ba.

Kategori: Today

Ligger i min säng å ska snart duscha och sedan äta middag. 'Efter det så blir det vägen mot staden för Kc ringde förut och sa att de, hon och ellen, hade fixat någon slags överraskning så jag är spänd och nyfiken. iiihhh. skulle ha på min något piffat, men inte fööör piffat lixom... Hmmm!! Ska hoppa in i duschen sedan visar jag kvällens klädsel :)
 
Detta blir en bra kväll!
 
Har förresten haft en jättemysig dag med mamma på stan. 
PUSS

Dag 2 - Januari.

Kategori: Generally


Något jag saknar.
Åka skidor, mina amerikanska vänner, golfen, tennisen, min bror, Elsa, Moa, Klara, Esther, Dexter, sommaren, pizza pretsels, Abbys bil, bohus malmön, sydafrika resan, samskolan

och massa annat verkligen. 
 
 

#162

Kategori: Clothes

Idag bockade jag av nummer 162 från min bucket list. Köpa en hatt. Äntligen. Den är perfekt och ser precis ut som jag ville ha den. 
Wiiee.
 

England.

Kategori: Generally


I wore a hat, then I looked freaking awsome.

Kategori: Clothes

Miss Li har snyggaste hattarna och vill verkligen ha någon sådan här hatt i någon fin färg. Skit snyggt!!
 

 

From this week.

Kategori: Photos

 

Mina nya älsklingar.

Kategori: Clothes

Köpte ett bar New Balance skor idag på Nk rean. 30% på 800 inte så pjåkigt ändå. ÄLSKAR DOM.

Skype.

Kategori: Generally

Skypear med min fina tjej på andra sidan. Snart är vi lite närmare varandra, endast 6 timmar skillnad i England. 

Burberry.

Kategori: Clothes

Så sjukt fina hårgrejer har de från Burberry. Är sjukt sugen på dessa två. Köper nog något i England. 

dag 1 - Januari.

Kategori: Lists

Det här åt jag idag:
Till frukost åt jag en keso blandning med nötter å blåbär. Till lunch blev det en grillad wrap med morötter och äpplejuice. Sedan åt jag en sundae med daim och druckit två kaffe, hehe.
 
 
 

Just another one.

Kategori: Lists

dag 1. det här åt jag idag
dag 2. Något jag saknar
dag 3. Mina rädslor
dag 4. Min dag
dag 5. Bild tagen idag
dag 6. Min närmsta vänner
dag 7. I min väska
dag 8. Mina drömmar
dag 9. Min favorit film
dag 10. Min favoritfödelsedag
dag 11. Tre bra saker om mig
dag 12. Tre dåliga saker om mig
dag 13. Det här upprör mig
dag 14. Mina föräldrar
dag 15. Småord jag säger konstant
dag 16. Vart jag är född och har bott
dag 17. Favoritmat
dag 18. Något jag inte klarar mig utan
dag 19. Mina syskon 
dag 20. Min favoritplats
dag 21. Något som får mig skratta
dag 22. En person som jag ser upp till
dag 23. Mina tre bästa minnen från USA
dag 24. Vad jag längtar efter
dag 25. Beskriv kortfattat hur mitt rum är
dag 26. Tre bilder från området där jag bor
dag 27. Favoritsötsak
dag 28. Bästa svenska respektive amerikanska tv-program
dag 29. Var jag helst handlar
dag 30. Vad jag gillar mest/minst med den amerikanska skolan jämfört med Sverige
dag 31. Vad jag vill göra efter jag tagit studenten

Saturday.

Kategori: Today

Har jobbat sedan klockan 1, men slutade ifs klockan 6 så, så farligt var det väl inte egentligen. Var dock trött och otaggad på jobb men så är det ibland. 
Slutade sent och åkte hem till mami. Gick efter många om och men till Ovés och köpte en hamburgare till henne. Tog lille Toste med mig och det var SVINKALLT. David kom hit vid 10 och vi har sett på Mamma Mia med mamma och nu ska vi nog se någon film. James Bond förmodligen. Imorgon bitti ska vi upp tidigt för NK rean början 10 och jag börjar jobba 11 så jaaa. 
Skriver mer imorgon. I veckan kommer jag ha all tid i världen för bloggen för då har jag slutat jobba!!!! Wiiieee.
 
PUSSS

The truth.

Kategori: Generally

Ja. Det är väl dags att lägga ut detta inlägget nu istället för att vänta med det. 
För 6 år sedan fick min mamma en storke. Vi hade ätit middag och några grannar och min faster var här. Mamma gick och lade sig väldigt tidigt för hon var trött. Senare under kvällen ropar mamma på pappa och de börjar tjafsa om någonting och min pappa tycker mamma beter sig annorlunda och på något sätt konstigt så han ber min faster komma upp och fråga vad det är med henne och direkt när hon kommer upp så säger hon bara, ring en ambulans. Amublansen kommer och mamma får åka till Sahlgrenska. Mamma låg på sjukhus ett bra tag innan hon äntligt fick komma hem igen. Jag var där någon gång men hon ville helst inte att jag skulle se henne så. Hon hade både tappat kraften att tala och även sin känsel i hela vänstra sidan av kroppen. För mig, på något sätt, så var det som att få en ny mamma igen när hon kom tillbaka hem. För hon betedde sig inte som hon hade gjort tidigare men jag var bara glad att hon överhuvudtaget fanns kvar vid liv. 
Hon började efter ett tag igen kunna tala och känseln blev bättre men självklart finns det saker som man än idag mäker, inte är som förut. Hon blir irriterad och arg väldigt lätt, men lika lätt försvinner det igen. Hon har svårt att få fram ord ibland när hon talar. Sedan finns det fler saker som man kan märka, men dessa saker märker jag oftast av. 
För 2 månader sedan kom mamma hem en morgon när jag och David låg och sov. Hon ropade på mig och sa att det var någonting viktigt hon ville tala med mig om. Det första hon sa när jag kom ner i köket var: Jag har Cancer, men jag kommer inte dö. 
Jag blev chockad och min första tanke var,(egoistisk som jag är), kommer jag också att få det nu? Mamma berättade allt som hon visste om Cancern och behandlingen. Det kallas, Myelom och är en skelettcancer som sitter i benmägren. 
I snart 2 månader har hon gått på cellgifter och besköt sjukhuset flera gånger i veckan. Mamma är den starkaste personen jag någonsin träffat. Trots att hennes hjärta har stannat en gång (innan jag föddes), fått en stroke och nu har hon även cancer plus några andra sjukdomar hon har sedan tidigare. Så klagar hon inte, sitter inte inlåst i huset och grinar, burar in sig och säger upp kontakten med vänner. Hon kämpar, och hon kämpar för att inte hamna i en situation där hon inte kan ta sig upp igen. Hon är stark och hon är så jävla duktigt. 
Jag älskar min mamma precis lika mycket som alla ni andra gör och jag avgudar att hon klarar sig så bra som hon faktiskt ändå gör. 
Jag är stolt över henne och jag skäms inte en sekund för sakerna hon gör eller hur hon beter sig. 
 
Jag skrev detta inlägget nu för att jag har insett att det är viktigt att andra vet om det. Jag tror det är bra att skriva av sig och berätta hur man har det. Så, hur många gånger tidigare jag än sagt att jag är som alla andra tonåringar så är jag väl faktiskt ganska annorlunda. Detta var min rädsla. Att skriva om det.
 

Magen kurrar.

Kategori: Generally

Usch det är så jobbigt att sova när man är hungrig men det är så dumt att äta såhär sent för det lägger sig bara rätt på så jag får stå ut till imorgon bitti. Då väntas keso och lite annat smarrigt!
Natti på er alla där ute :)
 
PUSS

Instagram.

Kategori: Q/A

Har fått några frågor om jag använder Instagram och svaret är såklart ja! Älskar Instagram, tycker det är så skönt att se med bilder vad vänner håller på med å så.
Jag heter: camillahakansson.
 

Här är några av mina bilder från senaste tiden på insta:
 

James Dean.

Kategori: Quotes

Dream as you'll live forever. Live as you'll die today.

One week left.

Kategori: England

En vecka idag tills jag far iväg på nya äventyr. På många sätt är jag sjukt nervös och rädd men på andra sätt är jag bara jävligt förväntansfull och exalterad!!
 
Jag kommer säkert ha skit kul bara jag vågar ta för mig och inte vara blyg och tillbaka dragen. Men jag tror det blir skit ball!!!!
Har fått mail av STS som arrangerat denna vistelsen å de skriver lite allt möjligt skojjigt. Så jag är faktiskt super taggad. DEssutom är det inte ett jobbigt flyg innan jag är framme utan det tar typ 2 timmar. WIIIHOOO!

Torsdag, eller?

Kategori: Generally

Har ingen koll på vilken veckodag det är överhvudtaget men antar att det är torsdag. Jobbar till klockan 19 och sedan blir det bom krash sängen för min del. Imorgon är det uppstigning 08:00 för avfärd mot jobbet. Jobbar till 18 och sedan ska jag på party hos Kajjan för hon fyller 18!!!! Nu ska jag jobba en timme till sedan ska jag VILA. Skriver massor när jag kommer hem. LOVAR

2012.

Kategori: Lists

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Flyttade till USA, slutade skolan, flög själv, jobbat heltid.

Har du några nyårslöften?

Läs de tidigare inlägget.

Vilka länder besökte du?

Egypten, USA, Österrike, England, Tyskland, Norge.

 5 bästa minnena från 2012?

Davids födelsedag. När vi var i Österrike. Mammas å min resa till Egypten. High School. The Fray!!

Bästa köpet?

Min belstaff jacka!

Vad spenderade du mest pengar på

Antagligen kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag var på the fray. När jag fick träffa David efter 2 månader. England. Usa. Massor!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag vet inte.. Ledsnare tror jag...

Vad ser du mest framemot med år 2013?

England!! Börja skolan. Resa. Sommaren. Träffa moa och elsa. Klara och Esther. 

Vad ser du inte fram emot?

Börja skolan.. Samtidigt som jag hatar att jobba såhär mycket så älskar jag det endå på något sätt. Det är så skönt att slippa plugget men ändå vill jag tillbaka någonstans. Svårt att beskriva.

Något du är stolt över?

Att jag orkar jobba så mycket som jag verkligen gjort detta året. För mig är det sjukt att jag klarar av det.

Favoritprogram på TV?

Solsidan. Mia & Klara. Lykke.

5 mysiga minnen.
Landet. Österrike. Min födelsedag. Avskedsmiddagen. Helsingborg.

Största musikaliska händelsen?
The Fray!

Största musikaliska besvikelsen?
Fick inte gå på WOW pga. USA.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var med David. Fick presenter. Hade släkten över på kalas å bara njöt!

Vad har du blivit bättre på i år?
Att visa mina känslor.


Vad vill du bli bättre på nästa år?
Berätta för människor hur jag mår istället för att hålla inne på det.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Mer kärlek från vänner.

Det allra bästa med år 2012? 

Att jag har lärt mig att även fast man begår ett misstag så finns det alltid saker man kan göra för att må bättre och motgångar kan ge mig framgångar.

 

Nyårslöften.

Kategori: Generally

  1. Börja träna, minst 3 gånger i veckan!
  2. Ha skitkul i Oxford!
  3. Resa, som satan!!!

Nyår i bilder.

Kategori: Photos

I want to hear what you´ve got to say.

Kategori: Music

 

I am so sorry.

Kategori: Generally

Har inte haft tiden att blogga på någon dag eller så. Igår var det full rulle. Först lunch hos David med hans familj å så och sedan blev det att fixa sig med Hanna inför kvällen och sedan bar det iväg till Lucas på middag. 
Allt var jättebra och träffade massa trevliga människor och musiken plus maten var underbar :) 
 
Bilder kommer snart!!!