Det som snurrar i min skalle

KÖPENHAMN

Kategori: videor

Säger godnatt.

Kategori: Summer

har råkat uppdatera mobilen så alla bilder från sommaren är borta. Skulle vilka skriva typiskt mig men jag tänker mig själv som ganska teknisk så nej faktiskt inte. Men jaja det är inget att göra åt. Har som tur några i bildströmmen kopplad med paddan så jag klarar mig. Ni får därför en gammal bild som godnatt.
Hoppas alla haft en bra dag. Jag har i alla fall det. Klockan är inte ens 12 men jag är såååå trött. Imorgon blir det träning samt bad.

Puss

I have the day off tomorrow!

Kategori: Today

Åhh jag hoppas på bra väder imorgon då jag är ledig. Det blåser som satan här uppe på landet. Ellen står i baren och jobbar. Jag ligger väl smått och väntar på att hon ska komma hit och förgylla kvällen med lite kärlek. Det kommer nog dock ta sin lilla tid innan hon slutar...
Imorgon blir det ännu en springtur (tog även en idag) och förhoppningsvis lite bad. Häromdagen var det 23 grader i vattnet. HUR VARMT?!?!?! Galet härligt. Hoppas vindarna vänder och att det kommer tillbaka.
 
Nu ska jag sätta på Safe Heaven och mysa in mig i täcket.
 
PUSS

Money.

Kategori: Generally

Har börjat med sponsring på bloggen!
Tänkte att eftersom jag nästan vet att skriva är någonting jag vill hålla på med i framtiden så är det aldrig för tidigt att börja. Nu har jag fått min första sponsring och det kan nog bli riktigt bra men jag behöver er hjälp! Som ni ser i inlägget nedan så står det Reklam som rubrik. Jag ber er att titta på filmerna som uppdateras då detta hjälper mig.
 
Tack på förhand!
 
 

Reklam.

Kategori: Generally

 

Jobb :)))

Kategori: Resa

Nu har jag cirkus en timma kvar på jobbet och imorgon är jag ledig igen. Så skönt! Det här med att jobba 2 dagar och sedan vara ledig en är helt underbart faktiskt. Jag kommer ihåg när jag jobbade på McDonald's och jag jobbade liksom 5 dagar och sedan var ledig en. Det var ju hemskt... Detta är tusen gånger bättre!
Det är fint väder ute så jag tror jag ska tvinga med mig faster och farbror på lite bad med hundarna. Ikväll kanske jag ska träffa Sara och hitta på något kul!
Puss på er alla läsare.

Snart.

Kategori: Resa

Nu vill jag åka. Nu nu nu. Nu när jag sitter och deppig för att jag jobbar två timmar till. NU. Åh jag spricker snart så mycket jag vill åka iväg. Vill ha 30 grader och sol. Vill ha croissanter till frukost lunch och middag. Det är ynka 10 dagar kvar till vi börjar resan mot Linköping för att spendera några timmar med min kusin och sedan på morgonen om 11 dagar är vi på planet. Jag kan knappt bärga mig. Visst, jag har inte jobbat överdrivet mycket i sommar men det känns som att tiden sprungit iväg och snart börjar skolan. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om att skolan snart börjar utan det ska nog faktiskt bli lite skönt med rutiner och en stadig vardag. Jag kan ju alltid komma ihåg detta när jag saknar sommaren. Jobb jobb och jobb..

Göteborg.

Kategori: Today

Så coolt!!!

Kategori: Tips

Kajsa berättade att hon och hennes mamma har köpt en polaroid kamera i St Tropez och jag har verkligen velat ha en JÄTTELÄNGE. De är ju såå himla coola!!! Hittade en hemsida där de säljs för 995:- vilket jag inte tycker är så mycket men samtidigt behöver man ju ständigt köpa ny film... Funderar starkt på att köpa en.
 
Här hittar ni hemsidan!
 
 

My feet hurts.

Kategori: Today

Aj aj aj! 9 timmar arbete och jag är trött.. Jag fick börja tidigare idag för en annan tjej mådde lite dåligt så det blev inte mycket vila för mig idag men jag antar att det är okej då jag varit ledig ett par dagar. Jag ska upp 06:40 imorgon bitti för arbete igen. Sedan åker jag till Göteborg imorgon eftermiddag. Gud vad jag saknar min stad. Ska bli så skönt att komma hem någon dag eller så.
Godnatt kära läsare.

Godmorgon.

Kategori: Today

Jobbångesten börjar smyga sig in och jag är väldigt trött idag. Kan bero på den lilla sömn min kropp lyckats få fram de föregående nätterna eller bara att det var väldigt skönt att få sova ut i sin egna säng. Vakande så sent att jag till och med började undra lite om klockan inte gick fel. Alltså vanligtvis vaknar jag väl vid sisådär cirkus 9 men idag typ cirkus 11. Knasigt tyckte ändå jag.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men som jag skrev i gårdagens inägg så känns det som att jag kan göra exakt vad jag vill. Träna, sova, vila, se på film, vara med mamma eller Helena, ta hundarna på långis eller ja, varför inte bada? Så det finns ju absolut många alternativ. 
Nu är jag nästan säker på att jag ska trycka igång sista avsnittet av One tree hill och hoppas på något alldeles spektakulärt i och med att det är de sista. 
Skriver senare :)
 
PUSSAR

Home, I've missed ya.

Kategori: Generally

Äntligen hemma i min säng. Nyduschad, insmörjd med en ny body lotion som mamma så generöst köpte med sig från Göteborg häromdag (Biotherm) DRÖM, nystädat rum och öppet fönster så nu ligger jag här och lyssnar på fåglarna som kvittrar därute och så är det lite sådär svensk-sommar-kallt ute så det fläktar lite på högerarmen. Jag är dundertrött och kommer sova som ett vrak inatt. Gud så skönt det ska bli! Imorgon börjar jag jobba vid 15 tiden. Jag ska sova ut imorgon, förmodligen träna lite och bara vila. Jag uppdaterar absolut imorgon också!
 
Natti på er <3

Mys.

Kategori: Today

Igår åkte jag till Elsa i fjällbacka. Hennes familj låg där med båten så vi gick ut igår kväll i fjällis med klara också vilket var riktigt roligt. Vi var på bryggan och pianobaren. Träffade roliga människor och imorse när vi skulle hem ja alltså typ klockan 4 så tog vi till och med ett kvällsdopp vid hopptornet! Mysigt :)
Imorse åkte vi ner till Kungshamn var vi nu befinner oss. Har solat, shoppat och nu ska vi snart äta middag. Mamma är också här nu och ikväll ska vi köra hem igen. Jag jobbar imorgon klockan 15. Suck.... Men nu har jag i alla fall inte jobbat på länge.

Fjällbacka @night.

Kategori: Generally

Gjorde Fjällbacka häromdagen med Klara, Ellen och David. En riktigt rolig kväll och vi hade sååå mycket att prata om igår.
Här är några bilder.
 
 
PUSS

France.

Kategori: Resa

Längtar till Frankrike... Har inte träffat David på en vecka och det är rätt trist faktiskt... Jag älskar att vara här upp och han är liksom typ aldrig här. Det känns som att det är tusen saker i vägen hela tiden så vi har inte haft tid att ses alls. Jag hoppas att han kommer hit snart... endast 19 dagar kvar och 17 dagar kvar till semester. Åh så skönt!!!!
 
PUSS på er

Från igår, en rolig film tyckte jag var söt.

Kategori: Videos

Soet.

Kategori: Generally

Nu ska vi snart äta hamburgare. Gud vad hungrig jag är. Endast ätit två skålar yoghurt idag. Ingen bra kost precis... Pusshajj
 

From yesterday.

Kategori: Generally

Nu:
Njuter av att vara ledig. Bara njuter!!!
 

Jobb jobb jobb.

Kategori: Today

Står här på jobbet just nu. Snart jobbat tre timmar. Tiden går mycket snabbare på morgonpasset. Så skönt! Snart kommer Ellen för sedan ska hon åka hem till Göteborg för att fixa några saker och sedan kommer hon och bor hos mig resten av veckan då både hon och jag jobbar. Mys!

Hejhopp.

Kategori: Today

Godnatt hade kanske varit en bättre rubrik på detta inlägget en njaaa.
Nu ska jag och Ellen lägga oss och se på någon bra film eller varför inte Mia och Klara? 
Imorgon bitti ska jag upp med tuppen 06:40 för jobb klockan 7. Well well. Sedan slutar jag klockan 15 och då är jag ledig i cirkus 48 timmar. Hehe wiiiee. Bra väder, vad mer kan man begära? 
 
Idag har vi varit ute med båten och badat, filmat en undervatten film vilken jag dock inte sett än men ska försöka posta den här imorgon så ni kan se! Jättebra kvalité är det i alla fall. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra när jag slutat. Bara njuta tror jag!
På onsdag hoppas jag att Ellen och Kajsa kommer upp igen så vi kan umgås lite. 
 
Nattinatt skriver imorgon igen :)
 
PUSS

Hello.

Kategori: Today

Jag just nu på jobbet!

Underbart.

Kategori: Resa

För någon vecka sedan så bokade jag och David en resa till Frankrike i slutet på sommarlovet. Så härligt! Mina närmaste familjevänner har ett hus i en liten by som heter Saint jean de fos där vi ska bo. Det är hur mysigt som helst där och David har aldrig varit i Frankrike så det ska bli kul! Vi flyger från Skavsta på morgonen den 10 augusti och kommer hem den 17. En vecka blir perfekt! Jag längtar jättemycket!!!

Soool.

Kategori: Today

Har nyss snorklat med pappa över viken vilket var super skönt. Tidigare idag har jag solat, tränat och ätit lunch med familjen. Det en sån där riktigt härlig sommardag med sol, lite vind och grymt varmt. Ikväll får vi gäster. Några familjevänner som har sommarställe nära oss kommer hit. Ska bli trevligt!
Ska försöka ta med mig pappas go pro camera sen och filma när vi badar. Laddar i så fall upp en film på det sen!

Xx pusspuss

Back on track. Hopefully!

Kategori: Generally

Hey. Eller Hej.
 
Nu blir det en svensk/engelsk blogg igen. Jag saknar den... Jag har varit alldeles för upptagen av såväl jobb som festande, vänner, sommarväder och pojkvän så någon blogging har inte alls blivit av den senaste tiden men jag ska försöka klämma in lite tid åt det nu framöver. Så ja, vad har egentligen hänt?
 
Elsa har varit här, vi fiskade och fick 12 markill, sådan fångst! Vi blev alldeles ivriga. Hah. Sedan har jag varit i Göteborg två gånger för att första gången fira Elsa som fyllde 18. Det blev riktigt lyckat och jag tror hon var lika glad som vi andra. Andra gången åkte jag hem för att fira min och Davids 2,5 årsdag. Vi åt på Le Pain Fraincais nya bistro på avenyn och det var hur fint som helst! Rekomenderar jag starkt. Sedan åkte vi hem och bara myste. Dagen därpå blev det häng med mormor och kusinen Andreas. Plockade körsbär i mina kusiners trädgård, var på triumf glasscafé och åkte till Ica. Träffade därefter upp Kajsaclara som ÄNTLIGEN kommit hem från St Tropéz. Hon följde med mig upp till landet och vi har varit ute med båten, jag har jobbat och hon har hjälpt till. Vid 3 tiden idag åkte hon hem och jag stack till jobbet. Har slitit som ett as i butiken och slog nytt rekord i kassan. Stolt är jag i alla fall! Men så här skönt har det nog aldrig varit att komma hem från jobbet. Imorgon är jag ledig och jag ska bara göra ingenting. Förutom, sola, bada, sola, bada, äta, sola, bada. Åh vad jag älskar att sommaren kommit igång ordentligt. Det var uppåt 20 grader i vattnet igår. Helt underbart! 
 
Nu ska jag sova men först ladda upp några bilder åt er trogna läsare!
 
En underbar fisketur med Elsa.
 
Jag, Ellen och Esther i samband med firande av Elsa.
 
David när vi åt middag.
 
Det var allt för idag men imorgon skriver jag igen! 
 
xx natti
 

What about summer?

Kategori: Generally

Heeey! Sorry again... I've been busy. Work, sick, friends, family... Everything except the blog have been on my mind. I'm right now at work. Done in 1,5 hours. So nice! Elsa is coming here to spend the night. It'll be fun! I was thinking that I should bring her fishising on the boat. Ellen and I tried to catch sometwo days ago but we didn't gt any. It was pouring and we were soaking wet. We enjoyed it anyway. Probably cause we were so excited about the fishing... We gave up two and a half hours later.. We made hot choclate with whipped cream instead. It was nice. I was off work yeasterday so I took my mamma out for a ride... We went to Fjällbacka hoping we would find some nice clothes, naaa. We bought napkins and had thai for lunch. It was a nice day although it was windy outside. Anway I'm having a great time here at my summerplace. I miss David but I'm hoping he will come here on Sunday when I'm done with work so we will at least have 2 days togheter.