Det som snurrar i min skalle

Kigali.

Kategori: Resa

Förlåt för dålig uppdatering men har tyvärr ingen bättre anledning än dåligt internet. Får berätta det som gjorts nu istället.
Dagen efter vi bodde vid Nilen i Uganda så åkte vi vidare till en stad som hette Masaka. Där besökte vi ett miljöprojekt som leds av en svensk kvinna. Vi åt god mat på restauran och bodde där över natten. Dagen därpå, alltså i onsdags, åkte vi till ett camp där vi för första gången fick sova i riktiga sängar. Det var lycka kan jag säga!! På torsdagen hade vi lite fria aktiviteter på förmiddagen så jag och Esther paddlade kanot i någon timme på sjön som låg precis där vi bodde. Körde sedan till Ruhengeri som ligger i Rwanda, där vi sov över och var spända inför fredagens vandring med gorillorna. På fredagen var det uppstigning klockan 5 och började sedan vandringen och det var något av det coolaste jag upplevt i mitt liv. Gorillorna var så fantastiska, helt sjukt fina och bara himla coola att se på. Igår åkte vi hit till Kigali som är Rwandas huvudstad. Igår var vi på en av masak kyrkorna som över 5000 människor hade dödats i folkmordet 1994. Hemskt!

Sorry for the Swedish text in this post, I'm just too tired to write it all in English from my iPad.

Lake Victoria.

Kategori: Resa

Nike river.

Kategori: Resa

Kommit in i Uganda. Varit och åkt forsränning på Nilen hela dagen vilket var så himla roligt. Badade och hade det sjukt jäkla bra bara. Underbar dag verkligen! Har bränt armarna lite men sånt är livet. Jag vägrar ju använda 50 i solskyddsfaktor vilket är grymt idiotiskt av mig.. Jaja. Om en timme ska vi äta middag på stranden vid Nilen precis där vi bor. Det är så himla fint. Har massor med bilder på kameran vilket jag absolut kommer visa när jag kommer hem.
Puss på er alla!

Kisumu.

Kategori: Resa

Har övernattat i tält i en nationalpark. Levt lite vildmarks liv och bara haft det anmält kul. Det sprang runt zebror och antiloper precis vid tälten vilket var coolt. Har nyss åkt båt på viktoriasjön och sett flodhästar. Allt är super bra ocj snart ska vi åka till gränsen till Uganda. Hör av mig så fort jag kan!

PUSS.

Kisumu.

Kategori: Resa

Har övernattat i tält i en nationalpark. Levt lite vildmarks liv och bara haft det anmält kul. Det sprang runt zebror och antiloper precis vid tälten vilket var coolt. Har nyss åkt båt på viktoriasjön och sett flodhästar. Allt är super bra ocj snart ska vi åka till gränsen till Uganda. Hör av mig så fort jag kan!

PUSS.

Leaving for Kisumu.

Kategori: Resa

Nu ska jag strax gå ut till bussen för att åka till Kisumu, där vi ska spendera natten. Är grymt trött så ska verkligen försöka sova på bussen. Är inte säker att jag kommer ha internet så jag kan blogga på några dagar men om jag har så lovar jag att uppdatera.
Puss på er. Jag har det underbart här!

Det blir en bild på Esther :))

FRAMME.

Kategori: Resa

Har äntligen kommit fram till internatet och ligger nu i Esthers säng och vilar. Har det skit bra!!
Puss på er alla

africa.

Kategori: Resa

Sitter på planet nu!
Skriver när jag kommit fram ikväll.

 

vad var det jag sa?

Kategori: Today

Jahapp. Då har vi haft andra inbrottet här hemma inom loppet av 1 månad. Fantastiskt, eller?
De hade tydligen plockat på sig ett par hemnycklar så vi fick byta lås också. Blir så rädd. Usch usch. 
Ska upp klockan 5 imorgon bitti för jag börjar jobba klockan 6. De är livet de.
Nu ska jag sova. Godnatt och sorry för dålig update idag men har som sagt pga. omständigheterna inte haft tiden till att blogga. 
 
PUSS.

Burglars and scary things.

Kategori: Today

Efter ytterliggare ett inbrott hos vår närmsta granne så är jag faktiskt rädd. Usch, jag tycker det är så obehagligt. 
I alla fall.
Kom hem från middagen hos Fälemarks vid 10 halv 11 eller något sådant. Pappsi kom hem klockan 11 typ och det var så skönt att se honom igen!!! Han hade köpt en ny matta till vårt kök och armband till mig och mammsen. Så gulligt :) Nu ligger jag i sängen och skriver lite. Pappa frågade precis om jag ville sova där nere inatt och jag funderar faktiskt på det. Jag är så otroligt rädd för tjuvar och läskiga saker om nätterna så det kan säkert bli ett problem för mig att somna annars. Jaja, jag är en liten barnunge ibland.
 
Godnatt på er. Hoppas ni haft en grym dag!
 
After another housebreaking of burglars in our neighbours house, I can actually admit that I'm scared. Yuck, I really hates it. 
Anyway.
Got home from the dinner around 10 or half past 11 o'clock tonight. My dad got home from Egypt almost the same time and it was lovely to see him again. He had bought a new mat to our dining room and even two braclets for me and my mother. Cute! 
My dad just asked me if I wanted to sleep downstairs tonight and I'm actually considering it because I'm so scared of burglars and scary things during the nights, it could probably be a problem for me to sleep otherwise. Well well, I'm a baby sometimes.
 
Good night everyone. Hope you all had a great day!

Rushy monday.

Kategori: Today

Nu är jag hemma igen efter en runda på stan. Köpt allt förutom START som hon även ville ha. Ska åka iväg med mormor till ett ställe och sedan ska jag hem på middag hos Esthers familj. Pappa kommer och hämtar mig ikväll. Känns som att dagarna går så fort! Endast 3 dagar kvar tills jag sticker iväg igen. Åh så skönt det ska bli ändå.

Just hot home from the city. Bought everything she wanted except START (cereals) that she also wants. Going with my grandma to a place and then I'm going to Esther's family's house for dinner. Lovely. My dad will pick me up when he's home from Egypt tonight. Time really flies. Only 3 days left till my big journey. Wiihoo!

Le me.

Kategori: Clothes

Downtown.

Kategori: Today

Heading in to downtown Gothenburg for some shopping to Esther. She sent me a whole list of things she wanted. Love it. Going to buy sweets and some other things too.

Sparkling green.

Kategori: Generally

 
My aunt gave me this strapless sparkling green bra today. She bought it at Victoria's Secret in Florida. I love it. I will look sooo nice with a white shirt over in the summer when I'm a tanned. Can't wait til I can use it. 

Pics from last night.

Kategori: Photos

outfit saturday.

Kategori: Clothes

Tisha från H&M, byxor från All Saints och Jeffery Campbell's LITA skor.
 

Finally.

Kategori: Generally

Är inte en säng med nya rena lakan något av det bästa? Jag älskar det i alla fall. Därför har jag precis tagit tummen ur och städat hela mitt stökiga rum till robbie williams och bäddat rent i sängen. Så otroligt jävla skönt. Har faktiskt möblerat om lite också men inte alls mycket. Känns så himla skönt att få sådant här gjort. Hatar att gå runt och behöva göra saker men inte orka. 
Tänkte faktiskt rå om mig själv lite ikväll. Sätta på bastun och basta, läsa någon bra tidning. Måla naglarna, och duscha. I mina öron låter detta helt amazin. 
 
Alla borde ta hand om sig själva på söndagar. MYS!
 
Puss på er.

Söndag.

Kategori: Generally

Förlåt. Har bloggat så dåligt de senaste dagarna. Har haft fullt upp helt enkelt. Var som sagt i Lund fredag till lördag. Igår var jag hos Hanna på hennes 18års firande. Så himla kul! Kom hem rätt så tidigt ändå. Det började snöa som satan igår kväll. Så segt men jaja. Allt är typ borta nu ändå. Idag har jag inte gjort någonting alls. Legat i sängen och bara vilat och sett på Carrie Diaries. Suger att jag är färdig med alla avsnitt om typ 2 avsnitt.... 
Imorgon kommer pappa hem från Egypten. Jag ska även på middag hos Fälemarks och få med mig saker till Esther i Afrika :) På torsdag drar jag ju faktiskt. Tiden går så fruktansvärt fort. Har precis fått en lista av Esther med allt hon vill att jag ska få med mig. Godis, chailatte, start, lite allt möjligt. Det får jag fixa imorgon! 
 
 
 

Viggo's.

Kategori: Today

Suttit på Viggo's i Lund med mina kusin Kriss och hans kompisar. Trevligt men dock rätt så kallt ute...
Nu sitter jag och dricker lite te. Ska vila lite och sedan käka middag. Ikväll ska jag och Kriss till någon av hans kompisar. Ska bli kul :) Åker tillbaka till Göteborg imorgon, som sagt.

Had some coffee with my cousin Kriss and his friends. It was nice! Although it was quite cold outside.. But the sun have been shining all day. Lovely! Going to meet up with some of his friends tonight. It'll be fun, I guess :) going back to Gothenburg tomorrow.
Hope you all had a great day!

Kisses.

Lund.

Kategori: Generally

Sitter i bilen och är snart framme i Lund. Mormor och jag åkte vid halv 11 för att hälsa på min moster och mina kusiner. Åker tillbaka till Göteborg imorgon igen. Då ska jag fira Hanna för hon fyller 18!!! Galet.. So old. Jaja. Skriver mera senare :)
Puss!!!

Carrie Diaries

Kategori: Photos

 
Sett på några avsnitt av Carrie Diaries. Gillar den serien! Ska ut med vovvarna nu. PUSS

Pedicure.

Kategori: Generally

A song.

Kategori: Music

A song.

Kategori: Generally

 

Redan onsdag?

Kategori: Today

Tiden går så fort. Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag beger mig iväg igen. Känns som jag kom hem från England igår. Knas.
Idag har jag fullspäckat schema. Förstår inte hur jag kan ha så mycket att göra när jag inte går i skolan ens. Om typ tio minuter kommer mamma hem med min malaria medicin som jag måste käka där nere. Sedan ska vi åka till Allum och köpa lite kläder som jag måste ha på resan bl.a. vandrarkängor, en långkjol och kanske något annat. Efter det ska vi ta med oss hundarna till Veterinären och Toste ska bli vaccinerad. Vi hade tänkt att väga Dexter också. Jag har fotvård inbokat klockan 3 och när jag kommer hem igen ska jag puttsa alla fönsterna i Williams hus. Usch så tråkigt. Men cash it is! Yeeesss. Japp det var nog allt. 
Hoppas ni alla får en grym dag.
 
PUSS
 
 
Time flies. It's only one week left tomorrow, until I leave again. Feels like I arrived from England yesterday. Weird..
I got lots of things to do today. My mother will get home any minute and then we are going to Allum (a shopping mall) we have to buy things for the trip. Walkingshoes, en long skirt, maybe something else. We are also going to the vet with the dogs. Toste need vaccine and we want to weigh Dexter too. I got pedicure at 3 o'clock and when I'm home again. I need to clean all of William's windows. Boring. But I need the money for my trip. That's about it. Have a nice day all of you!
 
LOVE.
 

Today.

Kategori: Today

Har powerwalkat med Dexter och Toste. En timme blev det! Gjorde lunch till mig och mormor. Kajsa och Ellen kom hit på fika. Åkte med dem till skolan. Sedan åkte vi och tränade. Så duktiga!!! Vi har börjat på riktigt nu :) Kom hem vid halv 7 och åt middag. Duschat och varit på promenix med hundarna. En fullspäckad dag helt enkelt.

Went for a powerwalk with the dogs. Made lunch to grandma and me. Kajsa and Ellen were here and had coffee. I went with them to their school. We went to the gym for a workout when they were out of school. Got home half past 7 and had some dinner. Took a shower and another walk with the dogs. A day with lots of things to do!

Mumma.

Kategori: Food

I made lovely healthy pancakes today for lunch. I have The recipe so ill write it to you.
It's so easy!

For 2 persons;

2 dl Oatmeal
2 tbls rapeseed oil
2 tbls vanilla sugar
2 tbls baking powder
2 bananas
A little cinnamon and cardamom.

Just put everything togheter in a bowl and squash the bananas too.

I ate them with jam. You could also have cottage cheese and fruit with them.

Yummie!

En trött gris.

Kategori: Generally

Dexter fel asleep in our sofa.

Havreplättar.

Kategori: Food

Den nya frukosten som alla snackar om är ju havreplättar. Jag har alltid undrar hur de smakar så idag bjöd jag in mormor på lunch så ska vi se om det är något att hänga i granen. Har precis gjort smeten och ska snart börja steka dem. Skriver receptet som jag använde mig av och hur resultatet blev i nästa inlägg.

Puss.

Nairobi, Uganda & Rwanda.

Kategori: Resa

Nu tänkte jag berätta om min resa till Afrika som startar om endast 10 dagar. 
Jag har en kompis som bor i Nairobi ett år och går på svenska skolan där nere och det är av den anledningen jag ska åka. Min familj ska inte med utan jag ska åka hem själv dit ner och sedan ska jag ju vara med henne och vi är en grupp ungdomar som ska åka på resan. 
På torsdagen den 21 mars flyger jag först till Amsterdam från Landvetter. Sedan från Amsterdam direkt till Nairobi vilket är väldigt skönt. Resan tar alltså inte så långt tid. 12 timmar rättare sagt. 
På fredagen går eleverna fortfarande i skolan så jag får väl hänga vid poolen eller något tills de slutar och sedan vet jag inte om vi ska göra något speciellt på fredagen. Det är i alla fall på lördagen som den stora resan början. Vi kommer att åka buss från Nairobi till olika ställen i Kenya för att sedan komma vidare till Viktoriasjön som är afrikas största sötvattensjö. Vi ska åka båt på sjön och även åka längs med nilen som sjön leder ut till. Jag och Esther funderar även på att välja forsränning på Nilen som en dagsaktivitet, det verkar sjukt kul. Sedan ska vi vidare från Uganda som vi då befinner oss i, till Rwanda. Där ska vi gå en hel dag och se bergsgorillorna vilket är hur häftigt som helst. Är överexsalterad kring det. wääää. 
 
Detta var en liten sammanfattning av resan. Jag kommer skriva fler inlägg innan jag åker. 
 
 

10 days left.

Kategori: Resa

It's all because of you.

Kategori: Today

Sitter här i min soffa och gör ingenting verkligen. Suttit och tittat runt på internet på olika saker. Ingenting vettigt, som vanligt. Idag har jag dock varit duktig. Jag var med pappa på clas ohlsson, köpte saker att tvätta fönsterna med. Sedan satte jag igång att tvätta fönsterna. Det var kallt som satan men sånt är livet. När jag var klar kände jag min förtjänt av två mackor med räkost. Sedan kom William och Mattias så åt vi söndagsmiddag och mamma hade gjort världens godaste påsktårta med mandel å smörkräm å allt möjligt gott. Så den åt vi till efterrätt. 
 
Sitting here in my sofa doing nothing. Been sitting here for a while now. I've been doing some good things today. Went with my dad to Clas Ohlsson to buy things for cleaning our windows and when we got home again, I started. It was so cold outside but that's life. I felt that I really deserved two toasts with räkost. It was soo good. William and Mattias (our neighbour and my uncle) were here for dinner. My mother made a delicious cake for dessert. Lovely day.
 

Jag diggar, jag diggar inte.

Kategori: Lists

Nu har jag kommit på några saker jag gillar, och även saker som jag inte gillar. Här har ni en lista:
 
Jag diggar,
 
-Bootcut jeans.
Har alltid tyckt att det varit grymt fult innan men nu älskar jag det.
 
- Hunkydory's nya silver shorts.
Såååå sjukt snygga!!!
 
- Street art.
Finns grymt många feta målningar på gator, torg och väggar. Bl.a.
 
- Räkost
På en nyrostad macka, mmmmm det är livet.
 
 
 
 
Jag diggar inte,
 
Vita jeans när det är kallt ute.
Vita jeans är för mig, vår/sommar byxor. Jag ycker det ser fett konstigt ut att ha det och varm jacka å skor.
 
- Melodifestivalen.
Det har bara blivit ett enda stort fiasko för min del. Sean banan?!?! 
 
- Potatis utan smör.
Potatis med smör är något bland det bästa som finns, så tanken att inte ha smör med potatis blir skrämmande. Hehe. Jag älskar smör.
 
 
 
 

Tonight.

Kategori: Today

Ikväll har jag varit på middag hos mormor. Vi åt mycket god middag. Först var det löjroms toast till förrätt och sedan var det en gryta med potatis kommer inte ihåg vad den kallas dock. Till efterrätt åt jag glass med choklad och nougat sås medans de andra åt päron inlagt i något typ lingon och kanel med grädde. Dock är jag ju inte så förtjust i grädde så jag tog glass istället. Sedan drack vi kaffe och såg på Melodifestivalen, inte för att det var något att se precis, men jaja. Robin vann ju och ärligt talat tycker jag att han hade den bästa låten. Allt annat var ju bara skit. Tråkigt nog. Jaja. Sverige vinner ju i alla fall inte Eurovision detta året men vi har ju faktiskt äran att hålla i det åtminstone. Nu ska jag titta Skavlan på Svt Play och sedan sova.
 
Nattiii
 
Had dinner at my grandma's. The food was lovely. Had a toast as a starter and then beef stew with potato as a main course. Had ice cream with chocolate sause for dessert. YUMMIE!! Watched Melodifestivalen (it's a song competition on TV). Robin Stjernberg won with the song; You. I actually thought it was the best song but all the other songs were so bad. Well. Sweden will not win Eurovision Song Contest this year but we do have the honor to hold it in Malmö. 
Well. Time for bed. I'm going to watch Skavlan on SVT play and then I'm heading off to sleep. Lol.
 
Nightyyy

Piccccc.

Kategori: Photos

FREDAG.

Kategori: Today

Slappade hela dagen. Åt semla. Åkte till KC och gjorde oss iordning för att åka vidare till Hovås. Var där hela kvällen med massa trevligt folk. Kom hem vid halv 1 ungefär. 
 
LÖRDAG.
 
Åkte med mormor till Östhjälpen vid halv 12. Hittade ingenting idag. Sedan fikade vi. Åkte hem och åt mackor med smör och räkost. Åkte med pappa till Williams fabrik. Var där en stund och sedan åkte vi hem igen. Nu har jag bara slappat i någon timme. Ska åka på middag hos mormor om en timme. Ska bli trevligt, som vanligt!
 
 
 
I didn't do anything special during the day but I went to Hovås in the evening with Kc and Ellen. It was nice. Got home around half past 1. 
 
SATURDAY.
 
Went to Östhjälpen with my grandma. I didn't found anything that I liked. Had coffee and then we drove back home. Had som toast for lunch and then I went to William's mayoneese fabric with my dad. Have been lying in bed since half past 4. Going to my grandma's in an hour for dinner with some relatives. It'll be nice, as always!
 
 

Did u know this about me?

Kategori: Lists

1. När jag bestämmer mig för något så ger jag inte upp.
2. Jag är grymt envis.
3. Lite smått beroende av läppbalsam är jag nog.
4. Jag begår ofta förhastade och ogenomtänkta beslut.
5. Jag är ofta rädd att jag ska göra någon besviken eller ledsen så döljer hellre saker.
6. Jag älskar djur.
7. Jag dömer ofta personer för tidigt.
8. Jag är fruktansvärt rädd för inbrottstjuvar.
9. Får jag välja film blir det alltid någon svensk.
10. Döden skrämmer mig.
 
1. When I decied something, I don't give up.
2. I'm very stubborn.
3. I think I'm a little addicted to lipbalm.
4. I often make rashed and unconsidered decisions.
5. I'm often scared that I'm going to disappont someone so I rather not do anything about it.
6. I love animals.
7. I judge people too early.
8. I'm really really scared of burgarls.
9. If I get to choose film, I prefer Swedish, 
10. Death, scares me.
 
Här är en bild på mig och mormor när vi var i USA 2007.

2 weeks.

Kategori: Resa

Om två veckor är jag i Nairobi nu. Så himla fort tiden går alltså. Har varit hemma i Göteborg en vecka imorgon. Herregud. Tiden flyger förbi mig. Jag är i alla fall så himla taggad på Afrika. Det kommer bli så himla roligt. Träffa Esther, känner några fler som går på svenska skolan i Nairobi så det kommer självklart bli kul att träffa dem också. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska resa bort igen. Kom ju precis hem känns det som. Jag klagar verkligen inte, är överklycklig att jag får göra denna resan. Är så himla glad att jag får göra alla de här sakerna som jag faktiskt får göra under detta året. Resor, upplevelser, träffa människor som jag aldrig kommer glömma, jobba (inte för att det är den bästa delen, men ändå), leva livet helt enkelt. 

Camillas dag idag.

Kategori: Today

Idag är det ju faktiskt min namnsdag vilket jag har sagt alldels för många gånger nu, eftersom det egentligen inte är något speciellt med det. Ätit snabbmat till middag och blivit jättemätt. Legat i min säng och sett på Air Bud. Ja ett grattis till mig själv i alla fall.
 
Imorgon ska jag träna. PUNKT.
 
 

mmmmmmusic.

Kategori: Music

 
http://open.spotify.com/track/6327KMhwosnzB3CRgeR9Ry
 
 
 

Air Bud.

Kategori: Films

Ska lägga mig i sängen och titta på en gammal goding. Så länge sedan jag såg Air Bud. Älskar dock filmerna. 
 
 

Something that I wrote.

Kategori: Generally

Jag sitter och tänker. Drömmer mig bort. Till något ställe där problem inte finns. Där allting bara är som i fantasin. Jag drömmer att jag skriver. Jag skriver ursäkter för allt dumt jag någonsin gjort. Jag skriver om hur jag önskar att det var. Jag skriver förlåt. Förlåt för alla gånger jag svikit dig och bara gått ifrån dig.
Jag tänker på alla gånger jag har haft det svårt och du har stannat kvar. Jag funderar på varför jag aldrig kan vara den som säger förlåt och stannar hos dig. Varför kan aldrig jag vara den svaga? Jag ställer frågan till mig 100 gånger. Jag kommer aldrig på något svar. Jag bara blundar och hoppas att alla problem försvinner. Det gör dem inte. Varje gång jag öppnar ögonen igen så finns de där som vanligt. Det går inte att försvinna från verkligheten. Det enda man kan göra är att ställa saker till rätta. Det tar emot. Speciellt när man är som jag. Stark och egoistisk. Jag glömmer bort att vara den där underlägsna och förlåtande tjejen. Jag är ju bara mig själv. Ibland så kanske man måste tänka bort den där tanken, "jag är bara mig själv", för att vara sig själv det är inte alltid bara att göra saker som man tror att man borde göra. Att vara sig själv handlar om så mycket mer. Det handlar om att vara en personen som man vill vara.
Det kanske är svårt att vara den man vill vara. Ibland kanske man inte vet. Ibland kanske tankarna förvirrar en. Så kan det vara för mig. Om man vet någonting. Då betyder det att man är säker på någonting. Om man tror någonting. Då betyder det att man osäker på någonting. Om du är osäker på någonting. Hur vet du då svaret? Jo, du måste våga fråga dig själv. Du måste våga svara. Du måste vara ärlig. Ta tag i problem, se dem som en start, en start på något nytt. Jag tror att det viktigaste alltid är att du litar på dig själv. 
 
This is something that I wrote in Swedish and it's kind of hard to translate it to English, but it's nothing important, really.

Ons 6 mar.

Kategori: Today

Vaknade tidigt och ät frukost. Skyndade mig till stan för att käka med Kc och Ellen. Träffade sedan Anna och var med henne till 3 tiden. Riktigt trevligt var det!
Åkte sedan hem och träffade mormor. Vi åkte tillsammans till Östhjälpen. Jag hittade en byrå/desk till mitt rum som jag köpte. Även några små grejer. Vi fick in den i bilen så det var toppen. När vi kom hem fika vi lite och sedan har jag käkat tacos och sett på tv. Toppen helt enkelt!
 
Woke up early this morning. Took the bus to meet up with Ellen and Kajsaclara. Had some lunch with them. Met up with Anna later on. It was so much fun! 
Went home to go to Östhjälpen with my grandma. It's kind of a store where you can buy old and already used things. I bough a desk to my room. Love it! 
Had some coffee when we got home. Had tacos for dinner and watched some tv. A great day!
 
 
 
PUSS

My boys.

Kategori: Photos

I kind of miss school.

Kategori: Photos

Det var ju tur det.

Kategori: Generally

Bästa rubriken någonsin. Aftonbladet levererar.

Tuesday.

Kategori: Today

Har tagit hand om hundarna idag. Dexter, Toste och Nellie. Ätit fika med mormor och fixat nytt abonnemang till min nya tele. Alltså. Egentligen ingenting vettigt alls. Ska snart lägga mig i sängen och se på Holstein Gottorp. Imorgon har jag späckat schema. Tar det imorgon!

Puss på er och sorry för dåligt uppdatering.

Have benen taken care of the dogs today. Dexter, Toste and Nellie (our neighbors dog). Had coffee with my grandma and fixed a new plan for my phone. Nothing important at all..
Going to bed to watch Holstein Gottorp any minute. It's a new Swedish tv program. Like it a lot. Have lots of things that I have to do tomorrow but I'll tell you tomorrow about that.
Sorry for the bad updating the past few days. I promise to be better!

Love.

Studded.

Kategori: Clothes

Studded my converse today. I'm so proud of myself. It's perfect.

North.

Kategori: Generally

Suttit på north med Ellen och KajsaClara hela kvällen. Känns så skönt att komam hem till mina små änglar igen. Saknat dom så mycket. Tog bussen hem klockan tio i 11 så kom ändå hem tidigt. Ska träffa dom imorgon bitti och träna på SATS. Kanske ska köpa kort där så ska provträna tänkte jag. Imorgon måste jag också ta vaccin för Afrika resan. Har inte så mycket annat på schemat dock. Haha så här kommer väl mina närmaste dagar se ut. Skönt är det åtminstone. 
 
Went to North with Ellen and KC and been sitting there talking all night. Feels great to catch up with my sweethearts after so long apart. Took the bus home 22:50 so I was home quite early. I'm going to meet up with them tomorrow morning for some workout at SATS. Concidering buying a workout-card there so I'm going to test tomorrow for free. I have to take vaccine tomorrow aswell, for my Africa trip. Don't have any other plans though. Haha. This is how my days will look like. Can't complain though.
 
Good night.
 

Ho hey.

Kategori: Music

 

Lazy Sunday.

Kategori: Today

Legat i sängen sedan klockan 2. Inte gjort någonting vettigt alls känns det som. Ätit knäckemackor. Sovit i några timmar. Sett på Svensson Svensson och bara varit allmänt seg.
Om en timme kommer min faster och hennes man hit och äter. Kina mat! Som jag har längtat!!!
Kanske ska gå på bio med mina älsklingar ikväll. (om jag har tid och ord dvs.) Imorgon är det måndag och alla går tillbaka till sina rutiner, förutom jag. Har inte fått jobbtider så vet inte ritkigt vad jag ska göra med tiden. Får väl signa upp för ett gymkort å spendera all min tid på gymmet. Känns vettigare än att ligga hemma i alla fall. 
 
Been lying in bed since 2 o'clock. Haven't done anything important at all. Had 2 sandwiches for lunch. Slept for a while. Watched Svensson Svensson. My aunt and her husband will have dinner with us in about an hour. Chineese food. Yummie!!! Ellen asked if I wanted to go to the cinema with her tonight so maybe I'll do that. If I have time for it. Monday tomorrow, everyone will have lots of things to do, work and school. I won't have anything important to do.. I think I'll have to sign up for a gym or something. Feels like a better idea than just lying in bed all the time.
 
 

Swedish & English.

Kategori: Generally

Okay. Have been thinking about which language I should write in. It's hard to decide because now that I've been writing in english for a while, I got lots of readers from different countries. Therefore, I decided to write in both english and swedish. Every post will first been write in swedish and under, I will write the exact same thing in english. I thought I could be a good idea. I'll atleast give it a try. 
 
 
 
 

wedding etc.

Kategori: Photos

Favo.

Kategori: Music

 

Home sweet home.

Kategori: Generally

Been home since Friday night and I'm kind of starting to understand that I just have to face the facts. I'm here. Anyway.
Yesterday was a really nice day. The wedding was lovely. So unique. I knew it would be surpising and cool. Many speeches that were very funny and lots of nice people. Got home about 2 hours ago and I've been unpacking my things and just kind of settled down. Went for a walk with Toste and now I'm just lying in my bed eating sweets. Perfect.
Talked with Ellen about meeting up tonight so maybe that's tonights plans. I'm up for anything right now. Want to do something so I stop thinking about Oxford. 
 
Hope you all r having a wonderful Sunday.
 

Pics.

Kategori: Photos

Ready.

Kategori: England

Leaving in half an hour to Heathrow. Haven't really felt sad yet or well, I have been feeling down but not really sad, yet. I think I'll come once I really understand that I'm leaving for real. I'm so glad I moved here and did this.
Tomorrow I will open a new chapter of my life.

Xx

Time to move on.

Kategori: Clothes

Belstaff/Libeskind/Australia/Primeboots