Det som snurrar i min skalle

Västkusten

Kategori: Today

Har haft en riktigt bra dag trots att jag jobbade de första 7 timmarna av dagen. Vid 15 när jag slutade kom pappa och hämtade mig, för att direkt åka ut på havet till en ö och grilla hamburgare. Badade och somnade i solen ett tag. Åkte sedan hem för att nästan direkt igen gå ner till havet och bada, det var olidligt varmt i huset och på altanen. När vi kom hem åkte jag och mamma till sportshopen för att köpa lite saker till EmmaBoda. Antonia och jag åker på mådag morgon. Är jättetaggad just nu! Ska bli riktigt kul. En vecka semester också! Underbart!!!
 
Bild från idag när jag dök från en klippa
 
 

Sommar

Kategori: Generally
När dessa två killar kom hit över dagen tog vi tag i sommar trots tråkigt väder. Åkte runt till Grebbestad och Fjällbacka och sedan ut på havet för bad och fiske. Haft en riktigt bra dag!

Godmorgon

Kategori: Generally


Sitter och dricker kaffe i väntan på Albert och Jesper. Vet inte riktigt vad viska hitta på när de kommit upp. Vi kanske tar en tur till fjällbacka eller så:) 

Från gårdagens kvällsdopp

Kategori: Generally


Alltså,

Kategori: Generally

Att ha en sådan dag som jag hade igår, det kallar jag riktig sommar. 
Jag vaknade upp av solen som trängde in i rummet, gick ner och tog två knäckemackor med ost. Sedan plingade det till i mobilen och Sara frågade när vi skulle ses. Vi bestämde oss för att åka ut med hennes båt till en ö. Där låg vi i princip hela dagen. Från klockan 12 till halv 6 på kvällen. Sedan slängde vi i dörningen i havet och dörjde makrill på vägen hem. Vi fick 4 stycken! Till middag blev det då förståss makrill med färskpotatis och spenat. Gudmoligt gott var det! Jag coh Sara tog ett kvällsdopp vid bryggan och satt och njöt utanför sjöboden ett bra tag innan jag åkte hem. Jag sov som en stock hela natten och idag väntar nya änventyr. Albert och Jesper kommer hit.

Gonatt.

Kategori: Generally

En sommar som springer förbi. Nu är det bara några veckor kvar. Ja, alltså, tiden går ju verkligen fort när man har kul. Känns inte som jag har gjort någonting men ändå har jag gjort massor. Varit på Marstrand, jobbat, badat, träffat massa nya vänner, suttit på bar himmel och sett solen gå ner bakom Poseidon, spelat golf, druckit vin och ätit räkor. Men det är ju faktiskt inte slut än. Redan imorgon blir det nya äventyr. Sara har kommit upp till Havstensund så vi ska såklart ses, är väldigt sugen på ent tripp till Fjällbacka och kanske en utgång? Får se vad hon tycker! Nästa vecka drar jag och bästisen till Emmaboda för festivalveckan. Sedan funderar vi kanske på ent tripp upp till Stockholm. Sen är det bara jobb i två veckor till och BAM Greklandsresa den 8augusti. YEY. 
 
Nu har jag skrivit av mig lite så dagligen kommer det uppdateras här. 
 
Sommaren i bilder
PUSS