Det som snurrar i min skalle

Onsdag...

Kategori: Generally

Onsdagar är ju verkligen underbara egentligen. Två dagar kvar till helg och är dessutom ledig imorgon och på fredag. Åker till Stockholm på fredag morgon så nu är det ingen mer skola denna veckan. Underbart.

Nu är jag hos Polisen med Adrian och ansöker om nytt pass åt honom. Hans går ut innan London så japp nu sitter vi här och kön är oändligt lång...
Sen ska vi gå på stan lite och äta nägot gott. Vet inte riktigt vad planerna för kvällen är men eftersom vi är lediga imorgon blir det nog nägot kul. Antagligen häng med Antonia! 

En bild på mig och Esther från i måndags. Glada var vi i alla fall!

Last night!

Kategori: Generally
Detta är några bilder från igårkväll innan vi begav oss ut på stan. Vi drack lite jordgubbsdrinkar och pratade. Jättemysigt var det! Väl ute så var det också kul. Träffade många vänner som jag inte sett på ett tag. Jättekul! 

Math

Kategori: Generally

Måndag morgon. Är man inte lite död då? Nej faktiskt inte! Ikväll är det 100-dagars fest på Peacock för skolan. Dock 465 dagar för mig haha! Trots det är jag taggad och glad. Det kommer bli en bra kväll (hoppas jag). Nu sitter jag iaf på mattelektion, det drog faktiskt ner tagg-känslan lite men jag håller ut. Nu ska jag jobba! Puss på er
Palo&Alice nu på lektionen.Idag&Imorgon.

Kategori: Generally

Sitter och tittar på Ettor & Nollor. En serie i två delar på SVT play, fast varje avsnitt är 1:30h så det är mer som två långfilmer. Ganska bra!
Väntar på att Adrian ska komma hit så ska vi se på OC. Är riktigt sugen på Popcorn också... Fast då måste vi gå ut... Får se hur det blir!
Dagen har faktiskt inte gått åt till någåonting. Datorn, och en dusch typ. Det blev ingen rodd idag heller utan uttagningen sker imorgon istället. Ganska skönt faktiskt. Imorgon är det även 100-dagars fest på Peacock. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Esther, Siri och jag ska vara hemma hos Esther först och sedan ska vi gå vidare lite senare. Det blir nog riktigt kul! Kvällen avslutas nog hemma hos Esther. Börjar tidigt på tisdag så det kommer bli en jobbig dag...
 
 

Hur uppfattas jag?=

Kategori: In my head.

Någonting jag tänkt på det senaste är hur jag uppfattas av människor.
Ser människor mig som en snäll, tråkig, rolig, konstig, efterbliven, korkad eller elak tjej? Vilket av dom?
Jag tror detta handlar om vem personen i fråga är. Är det en tjej i min umgängeskrets, så tror jag hon uppfattar mig som en trevlig och utåtriktad tjej. Jag burkar inte stå tillbaka när jag tycker något. Jag säger i princip direkt vad det är jag tycker i frågan. Vissa människor uppfattar nog detta som lite drygt ibland då jag kan ha svårt att hålla tyst utan istället kanske säger något olämpligt. 
Däremot om det är en vuxen som jag träffar av en slump typ och börjar prata med han/henne så tror jag att de kan få uppfattningen om att jag är blyg, och ganska tillbakadragen. Vilket enligt mig, är helt fel tycke. Jag känner mig inte som en tillbakadragen person, snarare tvärtom. Jag tycker jag är framåt och talar för vad jag tycker liksom men ibland så kan jag ha svårt att uttrycka mig. Jag blir blyg när jag träffar personer som är viktiga. Alltså kompisars föräldrar eller lärare. Då kan jag ofta bli tyst och istället för att, som vanligt, prata på om allt möjligt kan jag sitta helt stum och halvskratta lite åt egentligen saker som jag kanske tycker är jätteroliga.
 
Det blir ju vad man gör det till och i mitt fall handlar det just om det. Jag måste ta för mig mer med alla människor. Visa vem jag är och få mig att tas på allvar. Ibland tror jag till och med att man kan få intrycket att jag är lite dryg. Det är i alla fall något som vissa människor tycker är lite charmigt. Att jag uppfattas utifrån som dryg och lite halvskum, men sedan när man lär känna mig så är jag helt annorlunda. Tänk egentligen att det kan vara så. Hur olika man kan uppfattas från vem man är bekväm med, eller inte. 
 

En sån där igen.

Kategori: Lists

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Sävedalen
2. Hårfärg: Blond
3. Längd: 168 cm 
4. Frisyr: Blont medellångt
5. Ögonfärg: Skiftande, gröna/gråa/blå
6. Skostorlek: 39
7. Humör: Lugn och allmänt glad bara
9. Civilstatus: haha i ett förhållande :)
10. Vänster- eller högerhänt: Höger

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja
2. Tror du på kärlek?: Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Ja...
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Nej det tror jag inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Njae, jag var det.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Inte vad jag vet
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Kärlek.
2. Vin eller öl?: Vin
3. Dag eller natt?: Vet inte faktiskt, dag tror j ag
4. One night stand eller förhållande?: Beror ju på men föhållande oftast
5. Tv eller internet?: Internet.
6. Pepsi eller Cola?: Coca-Cola.
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Haha, skulle nog säga vild fest, romantisk hemmakväll kan man ha när man kommer hem från festen.
8. Färgfoto eller svartvita?: Haha vet inte. Svartvita tror jag
9. Telefonkontakt eller face to face?: Irl
10. Bilddagboken eller myspace?: Haha inget k

Instagram @camillahakansson

Kategori: Photos

Latest on instagram:
 
Adrian i torsdags när vi var på Tranquilo och åt middag
 
Torsdagens frukost hemma hos Esther
 
 
 Throw back Friday @Bondi Beach
 
 
På flyget hem från Österrike, satt och kämpade med mitt historia arbete

Sunday

Kategori: Today

Jahapp, ännu en söndag har kommit. Vad ska man hitta på? 
Jag har inte en aning. Hatar söndagar egentligen. Man bara går och väntar på att det ska bli måndag, vilket man egentligen inte vill ha heller. Jaja. Ikväll klockan 19:00 ska jag iväg på roddträning. Egentligen mer uttagning till SM nästa helg. Jag och Cicci ska försöka ro 1000 meter på mindre än 4 minuter. Får se hur det går! Spännande.
Jag hade velat åka till gymmet men känns dumt att ta ut mig innan uttagningen ikväll. Istället får jag gå och vänta på att söndagen ska ta slut.. Haha. Nej nu ska jag göra mig en kopp kaffe och försöka studera lite.
 
 
Puss på er

Since last time.

Kategori: Generally

Okay! Here we go.
 
Senaste gången jag skrev höll jag på mycket med träningen. Detta var något som ändrades lite när David och jag gjorde slut. Det var i oktober. Det var ett snabbt uppbrott och vår kontakt bröts helt faktiskt. Vilket jag nu kan tycka är lite tråkigt men samtidigt har jag insett att det inte går att gå vidare om jag skulle försöka få allt att vara som det brukade. I alla fall så tog jag en resa till England direkt efter det. En helg i Oxford var exakt vad jag behövde. Där jag fick tänka, vara med min underbara extra familj. Gå ut med Hector och åka till Bicester. Sedan gick det två veckor och jag åkte dit igen en vecka med familjen. Det var en jättebra vecka med de två bästa familjerna som finns. Min svenska och min engelska. Bättre kunde det inte bli. 
Detta var under höstlovet, och sedan drog skolan igång igen. På allvar. 
Träningen sköts mer och mer åt sidan och jag kände aldrig riktigt lust att träna. Vilket jag länge var ganska ledsen över, då jag älskar att träna så kändes det lite tomt en tid där under hösten/vintern. 
Sedan försökte jag dra igång med träningen igen, sakta, men säkert. Middagar/fester/vänner och mycket annat kom ivägen och det gick ganska dåligt en tid men samtidigt hade jag riktigt kul ihop med alla nya vänner från skolan och utöver det också. I november träffade jag en kille. Adrian. Vi sågs på en middag hos en gemensam vän och sedan flöt det bara vidare. Vi gick ganska fort fram vilket jag inte vet var en jättebra idé då jag aldrig riktigt fick chansen att tänka men samtidigt mådde jag bra och jag kände att han var en riktigt bra kille som jag gillar. I december åkte jag med familjen till Nya Zeeland och Australien. En resa som kom för mig att bli viktigt. Jag fick tänka. På David, på Adrian, på familjen, mitt liv, skolan. Ja i princip allting kom till mig under resan och såhär i efterhand tror jag det var viktigt att jag fick lov att tänka på allt som hade hänt den senaste tiden. När jag kom hem kände jag att jag kunde släppa allt förflutet och Adrian blev en större del av mitt liv. I början av februari var vi väl "officiellt" ett par eller vad man ska beskriva det som. Jag känner nu att det absolut är vad jag vill och jag mår jätte jättebra, verkligen. Februari har gått till att umgås med vänner, Adrian har absolut tagit upp en stor del av min fritid. Skolan har varit a pain in the *s really. Nu har det lugnat sig lite men nästa vecka blir en helvetes vecka faktiskt.. Det är bara bita ihop för i Påsk väntas nya äventyr och det bär av ännu en gång, till England. Oxford 3 dagar och London 3 med Adrian! Det ska bli riktigt skönt och mysigt. Jag längtar verkligen.
 
Detta är väl pretty much vad som hänt. Jag hoppas ni förstår varför jag har valt att lägga bloggen åt sidan. Jag har inte riktigt prioriterad bloggen. Trots att jag nu såhär känner att det hade varit kul att berätta allt här samtidigt som det faktiskt hände. Dock är jag nu tillbaka och här kommer jag absolut blogga dagligen. Nu har jag inte något att dölja för er och kommer därför berätta det mesta så var förberedda!
 
Nu får ni några bilder från det senaste!
 
Alice och jag på Peacock i november!
 
Jag och Siri på min 18års dag i november
 
Jag en dag efter min födelsedag, körkortet tagit!
 
Lussedansen på skolan i december
 
Jag och min bror i Australien
 
Jag och Alice för någon vecka sedan
 
Veckan innan sportlovet i Stockholm på Taverna
 
 

Hej.

Kategori: Generally

Okej, detta var ju ett tag sedan. Jag skrev här alltså. På något sätt vill jag ändå skriva av mig och jag orkar inte starta en ny blogg och denna funkar ju faktiskt. Egentligen kanske det är konstigt att bara börja blogga här igen efter så långt uppehåll men jag kan ju istället bara berätta vad som har hänt i mitt liv sedan senast jag skrev. Egentligen kanske jag inte vill skriva ut allting men samtidigt känner jag att det känns bra på något sätt. Att berätta vad som hänt sen senast och hur mitt liv ser ut nu för tiden. För det är mycket som hänt, tro mig.