Det som snurrar i min skalle

Sorreey

Kategori: Today

Har inga roliga bilder att visa er då jag inte gjort ett piss de senaste två dagarna. Har jobbat helt enkelt. Idag 9 timmar, igår 8... Cash is king som man brukar säga :p
 
Igår var jag även på gymmet, och också idag. Känner mig så duktig! Imorgon har vi idrott utomhus och ska springa och lite allt möjligt så blir tid till träning även då. Sedan blir det säkert något skojj på kvällen med tjejerna! Wiiieee ändå fredag imorgon! På lördag är det skiva och jag är riktigt taggad för denna helgen!
 
Bjuder på denna härliga bilden från Lund i fredags:))
 

Oh blody tuesday.

Kategori: Today

Sick va trött jag är men ändå så himla glad för klockan är inte mer än 20! Jag har nyss kommit hem från jobbet och ätit lite middag med mina föräldrar som ÄNTLIGEN är där de ska vara. Alltså hemma. De har varit ute och rest en vecka och jag är så trött på snabbmat eller äcklig färdigmat. 
Iaf, idag har varit en slapp dag i skolan, hade dock nationella imorse men sedan åkte jag hem och såg på O.C. tills jag åkte å hämtade mamma på flygplatsen. Sedan hade jag en samhällslektion på eftermiddagen och efter det kallade jobbet så jag har varit iväg och jobbat 16-19. Soft pass!
 
Nu ska jag se på en film och bara gosa ner mig innan klockan blir läggdags. 
Natti på er.
 
 

Photobomb from Lund

Kategori: Photos

 

Jag gillar ju egentligen det där med att blogga..

Kategori: Generally

Tumblr har senaste blivit lite mer av min dagbok typ men jag saknar ju de där med att blogga så nu fan försöker vi igen. Hehe!
 
Ligger i sängen helt död efter helgens bravader. Tjejerna och jag begav oss i fredags till Lund för en middag/fest för två killkompisar som bor och pluggar där nere. Herregud vilken kväll och vad kul vi hade. Jag är så jävla glad fortfarande för allt var så himla perfekt bara. I lördags så var alla lite småtrötta och sega så vi åt lunch på italia, pizza blev det för hela slanten och gott var det dessutom. Sedan gick vi till stadsparken och spelade fotboll, kastade frisbee och bara tog det allmänt lugnt. Jättebra väder också. På eftermiddagen begav vi oss hemåt igen för jobb på natten. 
Idag har jag även jobbat och slitit ett antal timmar, värker lite smått i fötterna, sådär som det ska göra. 
Imorgon bitti är det nationella prov i engelska så wish me luck! 
 
Bilder kommer i nästa inlägg.