Det som snurrar i min skalle

Höst hört höst.

Kategori: Generally

Tänkte ge er en liten update på mitt liv just nu. Som förövrigt är på topp!
 
Hösten har verkligen kommit hit till Sverige. Alltså det är ju fortfarande varmt på dagarna men mornarna och kvällarna känns nästan som vinter. I förrgår när jag var ute en sväng med Elsa på kvällen fick jag t.o.m. ha dunjackan på mig. Jag tycker i för sig att det är ganska mysigt med hösten. Lövan börjar falla och man kan använda mysiga koftor, Ugg's och lite varmare kläder över lag. Vi har även bokat London biljetterna till Höstlovet. Jag och mamma åker den 28 oktober så är vi i London i två dagar. (en natt blir det nog) sedan åker vi ut på landet till mitt älskade extrahem. Åh vad skönt det ska bli. Se på conutry strong och äta chicken roast. Mia och jag lade upp matsedeln för länge sedan. Nu blir det dock flera dagar så jag undrar vad hon tänkt sig, hehe! Jag älskar maten där, godaste någonsin verkligen!!! I alla fall så har jag tänkt ta med mamma till Oxford och visa henne var jag gick i skolan osv. Kanske träffa någon kompis om någon fortfarande bor kvar. Biecter (outleten) är såklart givet. Annars blir det nog mycket mys i Emeralde Cottage. Så himla skönt ska det bli! Jag längtar jättejättemycket!!! 
Förutom det så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. 
Jag gick Vildmarksleden idag med skolan, 2 mil var rätt så jobbigt faktsikt. Det var dagens träning vilket var grymt skönt. Kom hem, lade mig i sängen med mat, åt, vilade, såg på Hannah Montana och åt igen. Så skönt med en sådan här dag! Imorgon är det fredag och jag tror inte jag orkar göra något speciellt. Jag vill se den nya Snabba Cash filmen så ska försöka få med mig David på den! Imorgon ska jag nog ha min fria dag också. Det blir nog godis och pop-corn (ifall jag känner David rätt). 
Nu ska jag försöka sova, det är tidig uppstigning imorgon bitti och sedan slutar jag även skolan tidigt så ska hinna med gymmet och kanske kanske en runda på stan!
 
PUSS ♥
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: