Det som snurrar i min skalle

Hur uppfattas jag?=

Kategori: In my head.

Någonting jag tänkt på det senaste är hur jag uppfattas av människor.
Ser människor mig som en snäll, tråkig, rolig, konstig, efterbliven, korkad eller elak tjej? Vilket av dom?
Jag tror detta handlar om vem personen i fråga är. Är det en tjej i min umgängeskrets, så tror jag hon uppfattar mig som en trevlig och utåtriktad tjej. Jag burkar inte stå tillbaka när jag tycker något. Jag säger i princip direkt vad det är jag tycker i frågan. Vissa människor uppfattar nog detta som lite drygt ibland då jag kan ha svårt att hålla tyst utan istället kanske säger något olämpligt. 
Däremot om det är en vuxen som jag träffar av en slump typ och börjar prata med han/henne så tror jag att de kan få uppfattningen om att jag är blyg, och ganska tillbakadragen. Vilket enligt mig, är helt fel tycke. Jag känner mig inte som en tillbakadragen person, snarare tvärtom. Jag tycker jag är framåt och talar för vad jag tycker liksom men ibland så kan jag ha svårt att uttrycka mig. Jag blir blyg när jag träffar personer som är viktiga. Alltså kompisars föräldrar eller lärare. Då kan jag ofta bli tyst och istället för att, som vanligt, prata på om allt möjligt kan jag sitta helt stum och halvskratta lite åt egentligen saker som jag kanske tycker är jätteroliga.
 
Det blir ju vad man gör det till och i mitt fall handlar det just om det. Jag måste ta för mig mer med alla människor. Visa vem jag är och få mig att tas på allvar. Ibland tror jag till och med att man kan få intrycket att jag är lite dryg. Det är i alla fall något som vissa människor tycker är lite charmigt. Att jag uppfattas utifrån som dryg och lite halvskum, men sedan när man lär känna mig så är jag helt annorlunda. Tänk egentligen att det kan vara så. Hur olika man kan uppfattas från vem man är bekväm med, eller inte. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: